Про затвердження Порядку знищення рослин, що містять наркотичні засоби та психотропні речовини, а також відходів таких рослин (01.06.2002), Детальна інформація

Про затвердження Порядку знищення рослин, що містять наркотичні засоби та психотропні речовини, а також відходів таких рослин (01.06.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 6
Скачувань: 848
0743 Про затвердження Порядку знищення рослин, що містять наркотичні засоби та психотропні речовини, а також відходів таких рослин (01.06.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 1 червня 2002 р. N 743

Київ

Про затвердження Порядку знищення рослин,

що містять наркотичні засоби та психотропні

речовини, а також відходів таких рослин

Відповідно до статті 10 Закону України "Про обіг в Україні наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів" ( 60/95-ВР ) Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

Затвердити Порядок знищення рослин, що містять наркотичні засоби та психотропні речовини, а також відходів таких рослин (додається).

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 29

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 1 червня 2002 р. N 743

ПОРЯДОК

знищення рослин, що містять наркотичні

засоби та психотропні речовини,

а також відходів таких рослин

1. Цей Порядок визначає процедуру знищення рослин, що містять наркотичні засоби та психотропні речовини, визнаних непридатними для подальшого використання або переробки, а також відходів таких рослин (далі - рослини та їх відходи).

2. Дія цього Порядку поширюється на підприємства усіх форм власності, які на підставі ліцензії культивують рослини, включені до списку N 3 таблиці I Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 6 травня 2000 р. N 770 ( 770-2000-п ) (далі - підприємства).

3. Знищення рослин та їх відходів покладається на підприємства.

4. Для забезпечення контролю за знищенням рослин та (або) їх відходів наказом керівника підприємства утворюється комісія. До складу комісії включаються працівники підприємства з належним досвідом роботи. У разі потреби до складу комісії включаються представники місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, територіальних органів внутрішніх справ (за погодженням з їх керівниками).

Про кожний факт знищення рослин та (або) їх відходів комісією складається акт за формою, що додається, у трьох примірниках, який підписується членами комісії та скріплюється печаткою підприємства. Перший примірник акта залишається на підприємстві і зберігається протягом трьох років, інші - надсилаються Мінагрополітики та МВС (додаються до справи ліцензіата).

Про час і місце знищення рослин та (або) їх відходів підприємство зобов'язане за три дні до такого знищення у письмовій формі повідомити територіальний орган внутрішніх справ за місцезнаходженням посівів, що підлягають знищенню, або за місцем збирання врожаю.

5. У разі знищення підприємством пожнивних решток під час збирання врожаю маку рослини подрібнюються і розкидаються по полю, після чого одразу ж проводиться його дискування з наступною оранкою. Усі комбайни, що використовуються для збирання врожаю маку, повинні бути обладнані пристроями для подрібнення пожнивних решток.

B*

V

A

A

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes