Про затвердження Положення про Державну службу геодезії, картографії та кадастру (01.06.2002), Детальна інформація

Про затвердження Положення про Державну службу геодезії, картографії та кадастру (01.06.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 8.4
Скачувань: 802
3) залучати спеціалістів органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій (за погодженням з їх керівниками) для розгляду питань, що належать до її компетенції;

4) видавати накази організаційно-розпорядчого характеру;

5) проводити конференції, семінари, наради з питань, що належать до її компетенції.

6. Для здійснення державного геодезичного нагляду за додержанням суб'єктами господарської діяльності встановленого порядку виконання топографо-геодезичних та картографічних робіт у складі Укргеодезкартографії діє як структурний підрозділ Інспекція державного геодезичного нагляду.

7. Укргеодезкартографія в межах своїх повноважень і в установленому порядку взаємодіє з центральними і місцевими органами виконавчої влади, Радою міністрів Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування, об'єднаннями громадян.

8. Укргеодезкартографію очолює голова, який призначається на посаду і звільняється з посади Кабінетом Міністрів України за поданням Міністра екології та природних ресурсів.

Голова Укргеодезкартографії за посадою є членом колегії Мінекоресурсів.

9. Голова Укргеодезкартографії:

здійснює керівництво Укргеодезкартографією, несе персональну відповідальність перед Кабінетом Міністрів України, Міністром екології та природних ресурсів і Державним секретарем Мінекоресурсів за виконання покладених на Укргеодезкартографію завдань;

призначає на посаду і звільняє з посади керівників структурних підрозділів та інших працівників Укргеодезкартографії, крім заступників голови;

визначає ступінь відповідальності заступників голови Укргеодезкартографії і керівників її структурних підрозділів;

притягає до дисциплінарної відповідальності керівників структурних підрозділів та інших працівників Укргеодезкартографії, крім заступників голови;

підписує видані в межах своєї компетенції накази, організовує перевірку їх виконання;

затверджує положення про структурні підрозділи Укргеодезкартографії;

здійснює інші повноваження, передбачені законодавством та цим Положенням.

10. Голова Укргеодезкартографії має трьох заступників, у тому числі одного першого, які призначаються на посаду і звільняються з посади Кабінетом Міністрів України за поданням Міністра екології та природних ресурсів, погодженим з головою Укргеодезкартографії.

Розподіл обов'язків між заступниками проводить голова Укргеодезкартографії.

11. Для узгодженого вирішення питань у межах своїх повноважень, обговорення найважливіших напрямів діяльності в Укргеодезкартографії утворюється колегія у складі голови урядового органу, його заступників та керівників підрозділів Укргеодезкартографії. Персональний склад колегії та положення про неї затверджуються Міністром екології та природних ресурсів.

Рішення колегії проводяться в життя наказами Укргеодезкартографії.

12. Для розгляду наукових рекомендацій та пропозицій щодо головних напрямів розвитку геодезії і картографії, обговорення найважливіших програм та інших питань в Укргеодезкартографії утворюється науково-технічна рада. Склад науково-технічної ради і положення про неї затверджує голова Укргеодезкартографії.

13. Граничну чисельність працівників Укргеодезкартографії у межах граничної чисельності працівників Мінекоресурсів за поданням її голови затверджує Державний секретар Міністерства за погодженням з Міністром екології та природних ресурсів.

Структуру Укргеодезкартографії затверджує її голова за погодженням з Державним секретарем Міністерства.

14. Штатний розпис і кошторис Укргеодезкартографії затверджує її голова за погодженням з Міністром екології та природних ресурсів, Державним секретарем Мінекоресурсів і Мінфіном.

15. Укргеодезкартографія утримується за рахунок державного бюджету в межах коштів, передбачених на утримання Мінекоресурсів.

Умови оплати праці працівників Укргеодезкартографії визначаються Кабінетом Міністрів України.

16. Укргеодезкартографія є юридичною особою, має самостійний баланс, реєстраційні рахунки в органах Державного казначейства, печатку із зображенням Державного Герба України та своїм найменуванням.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes