Про завершення формування статутного фонду Державної акціонерної холдингової компанії "Київський радіозавод" (01.06.2002), Детальна інформація

Про завершення формування статутного фонду Державної акціонерної холдингової компанії "Київський радіозавод" (01.06.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 4.9
Скачувань: 913
0755 Про завершення формування статутного фонду Державної акціонерної холдингової компанії "Київський радіозавод" (01.06.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 1 червня 2002 р. N 755

Київ

Про завершення формування статутного

фонду Державної акціонерної холдингової

компанії "Київський радіозавод"

Відповідно до Указу Президента України від 7 листопада 2001 р. N 1049 ( 1049/2001 ) "Про невідкладні заходи щодо впорядкування діяльності державних (національних) акціонерних та холдингових компаній" Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Прийняти пропозицію Національного космічного агентства, погоджену з Міністерством економіки та з питань європейської інтеграції, Фондом державного майна та Антимонопольним комітетом, щодо:

вилучення із статутного фонду Державної акціонерної холдингової компанії "Київський радіозавод" (далі - Компанія) пакетів акцій відкритих акціонерних товариств згідно з додатком 1;

утворення відкритих акціонерних товариств на базі державних підприємств згідно з додатком 2. У планах розміщення акцій цих товариств передбачити передачу контрольних пакетів акцій до статутного фонду Компанії.

2. Національному космічному агентству за участю Фонду державного майна забезпечити:

передачу Фондові державного майна пакетів акцій відкритих акціонерних товариств, вилучених із статутного фонду Компанії;

внесення відповідних змін до Статуту та персонального складу спостережної ради Компанії.

3. Установити, що після завершення процедури банкрутства виробничого об'єднання "Київський радіозавод" залишок його майнових активів передається до статутного фонду Компанії.

4. Внести зміни в додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 8 вересня 1997 р. N 987 ( 987-97-п ) "Про створення Державної акціонерної холдингової компанії "Київський радіозавод", виклавши його в редакції, що додається.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 21

Додаток 1

до постанови Кабінету Міністрів України

від 1 червня 2002 р. N 755

ПЕРЕЛІК

відкритих акціонерних товариств, пакети

акцій яких вилучаються із статутного

фонду ДАХК "Київський радіозавод" і

передаються Фонду державного майна

--------------------------------------------------------- Код згідно |Найменування відкритого |Розмір пакета акцій, з ЄДРПОУ |акціонерного товариства | відсотків

--------------------------------------------------------- 24089370 Промислово-будівельний 25 плюс 1 акція

комплекс "Схід"

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes