Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 24 квітня 1999 р. N 696 (12.01.2001), Детальна інформація

Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 24 квітня 1999 р. N 696 (12.01.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7.4
Скачувань: 894
"перевірку морської медико-санітарної декларації, медико-санітарної частини загальної декларації літака (додатки 1 і 2), свідоцтва про дератизацію або свідоцтва про звільнення від дератизації (додаток 3), рейсового санітарного журналу (додаток 8), товаросупровідної документації".

6. Абзац перший пункту 33 та перше речення підпункту 1 цього пункту викласти у такій редакції:

"33. Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації, підприємства, установи та організації Мінтрансу, Мінагрополітики, Держмитслужби у межах своєї компетенції забезпечують:

1) надання і утримання у належному стані та ремонт приміщень, де розміщується персонал, який здійснює медичний (санітарний) огляд, а також для тимчасової ізоляції хворих (осіб з підозрою на зараження будь-якою інфекційною хворобою, зазначеною у пункті 1 цих Правил)".

7. У пункті 74:

підпункт 11 викласти у такій редакції:

B*

H

J

L

\x00BA

1/4

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x3DB5I\x1C00 та органами місцевого самоврядування із залученням в установленому порядку для роботи в цих пунктах військовослужбовців, працівників, а також матеріально-технічних та транспортних засобів підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, частин і підрозділів Міноборони та МВС";

доповнити пункт підпунктом 12 такого змісту:

"12) здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів - місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування за поданням відповідного головного державного санітарного лікаря, який визначає види і тривалість цих заходів залежно від особливостей перебігу інфекційної хвороби, стану епідемічної ситуації та обставин, що впливають на цю ситуацію".

8. Пункт 76 викласти у такій редакції:

"76. Порушення цих Правил тягне за собою дисциплінарну, адміністративну, цивільно-правову або кримінальну відповідальність згідно із законодавством".

9. Доповнити Правила додатком 8.

Зразок

Додаток 8

до Правил санітарної охорони території

України

(титульний лист)

(титульный лист)

Рейсовий санітарний журнал

Рейсовый санитарный журнал

Пасажирський поїзд N _____________________________ Пассажирский поезд N ______________________________

Прямування _______________________________________________________ Следования

Прізвище, ініціали керівника пункту формування поїзда _________________________________ Фамилия, инициалы руководителя пункта формирования поезда __________________________________________________________________

Адреса пункту формування поїзда _________________________________ Адрес пункта формирования поезда _________________________________ Назва, адреса установи санепідслужби залізниці, яка здійснює санітарний нагляд за формуванням поїзда ____________________________ Наименование, адрес учреждения санэпидслужбы железной дороги, осуществляющего санитарный надзор за формированием поезда __________________________________________________________________ __________________________________________________________________

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes