Соціологічне дослідження 'Чи фарбуєте Ви волосся?', Детальна інформація

Соціологічне дослідження 'Чи фарбуєте Ви волосся?'
Тип документу: Реферат
Сторінок: 6
Предмет: Анатомія
Автор: фелікс
Розмір: 111.2
Скачувань: 2270
Переважний натуральний колір волосся серед опитаних - русявий -19 чол. Друге місце посідає темне волосся - 13 чол. Також досить багато серед опитаних шатенок - 7 чол. Білявий - 1 чол. Дівчат з рудим волоссям не спостерігалось. Отже такі справи.



Питання №5: Для фарбування волосся Ви використовуєте (використали б) :

Найбільша кількість дівчат (у процентному відношенні) обрала фарбу - 31 чол., тон - 7 чол. Мусс використовують - 2 чол. Решта (4 чол.) віддали перевагу іншим засобам фарбування, таким як : хна, басма, зеленка тощо.



Питання №6: Дайте оцінку фарбі для волосся за 5-и бальною шкалою.

В результаті опитування були отримані наступні данні:

Фарба impression londa wella schwarzkopf rilken

Оцінка кількість голосів

5 3 3 11 15 17

4 2 13 13 13 12

3 14 8 8 5 4

2 15 9 2 3 2

З вищенаведеної таблиці вимальовується наступна картина.

Кількість п'ятірок. Кількість четвірок.



Кількість трійок : Кількість двійок :



Опрацювавши данні графіки, ми побачимо, що найбільш сприятливий розподіл оцінок спостерігається у фарби ''rilken'', середнє значення яких становить - 4,28. На другому місці ''schwarzkopf'' - 4,11. Далі йдуть ''wella''- 4,00 ; ''londa'' - 3,3 ; ''impression'' - 2,8.

Питання №7: Як Ви фарбуєте (пофарбували би) своє волосся ?

Серед відповідей домінує - повністю - 32 чол. 9 опитаних фарбуються частково (мелірування), та усюди - 1 чол. Двоє вигадали щось інше.



Питання №8: Ви підфарбовуєте своє волосся ?

Пофарбувавши один раз своє волосся, відносна більшість дівчат (21 чол.) не підфарбовує його, а дає змогу відрости волоссю з природним кольором. Це звичайно ж не виключає можливість повторного фарбування через деякий період часу. Звичайно є й такі, що постійно слідкують за повнотою кольору свого волосся, підфарбовуючи раз у двадцять днів (10 чол.), один раз чи частіше ніж раз на місяць (13 чол.).З опитаних ніхто не підфарбовує своє волосся раз на два тижні.



Питання №9: Пронумеруйте від 1 до 4 варіанти використання надлишку фарби, починаючи з найбільш прийнятного.

Судячи з характеру відповідей, першочерговою метою опитуваних у змодельованій ситуації є зміна зовнішнього вигляду домашнього улюбленця, що виказує на їх щиру ''любов'' до тварин. Також ідчуваючи потяг до самотортур, дівчата при цьому і не жаліють своїх суперниць.

Питання №10: Як впливає фарбування волосся на їх якість ?

Реклама стверджує, що фарба для волосся не завдає шкоди волоссю, а навіть підсилює його. Але стосовно опитаних, можна сказати, що багатенько дівчат з цим не погодяться (15 чол.).Звісно ж, ефект залежить і від якості фарби, і від структури волосся; так вважає 14 опитуваних. Для 7-ох чол. цей ефект є посереднім, а для 5-ох - позитивним. Фарбування ніяк не впливає на якість волосся у 3-ох опитаних.



The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes