Про часткову компенсацію ставки за кредитами комерційних банків, що надаються сільськогосподарським товаровиробникам та іншим підприємствам агропромислового комплексу у 2001 році (27.01.2001), Детальна інформація

Про часткову компенсацію ставки за кредитами комерційних банків, що надаються сільськогосподарським товаровиробникам та іншим підприємствам агропромислового комплексу у 2001 році (27.01.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 9.6
Скачувань: 747
6. Дозволити Міністерству аграрної політики за погодженням з Міністерством фінансів залежно від фактично отриманих позичальниками кредитів перерозподіляти за регіонами бюджетні кошти, виділені на часткову компенсацію ставки за кредитами комерційних банків, що надаються сільськогосподарським товаровиробникам та іншим підприємствам агропромислового комплексу.

z



O

o

B*

J

\x00B8

X



\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x1FF7a\x1C00аровиробникам та іншим підприємствам агропромислового комплексу, в тому числі для закупівлі тракторів, комбайнів, іншої сільськогосподарської техніки вітчизняного виробництва, а також для виробництва вітчизняної сільськогосподарської техніки підприємствам тракторного, комбайнового і сільськогосподарського машинобудування у порядку, встановленому цією постановою, згідно з додатком.

Зазначені кошти використовуються в міру їх надходження.

Передбачити часткову компенсацію ставки за кредитами комерційних банків у 2001 році на виробництво вітчизняної сільськогосподарської техніки підприємствам тракторного, комбайнового і сільськогосподарського машинобудування в розмірі до 50 відсотків облікової ставки, встановленої Національним банком на день укладення кредитної угоди.

Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним і Київській міській державним адміністраціям для забезпечення надходження коштів до спеціального фонду державного бюджету вжити заходів для повернення сільськогосподарськими товаровиробниками та іншими суб'єктами господарювання коштів за отриману ними сільськогосподарську техніку іноземного виробництва, закуплену за рахунок кредитів, що залучені державою або під державні гарантії. ( Постанову доповнено пунктом 7 згідно з Постановою КМ N 857 ( 857-2001-п ) від 23.07.2001 )

8. Відповідальність за використання коштів, передбачених на компенсацію ставки за кредитами комерційних банків згідно з цією постановою, покласти на Голову Ради міністрів Автономної Республіки Крим, голів обласних та Севастопольської міської державних адміністрацій.

Прем'єр-міністр України В.ЮЩЕНКО

Інд. 22

Додаток

до постанови Кабінету Міністрів України

від 27 січня 2001 р. N 59

РОЗПОДІЛ

коштів, які виділяються з державного

бюджету на часткову компенсацію ставки за

кредитами комерційних банків, що надаються

сільськогосподарським товаровиробникам та

іншим підприємствам агропромислового комплексу

(тис. гривень)

------------------------------------------------------------------

| Загальна сума| У тому числі для

| компенсації | сільськогосподарських

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes