Про випуски облігацій внутрішніх державних позик (31.01.2001), Детальна інформація

Про випуски облігацій внутрішніх державних позик (31.01.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7.1
Скачувань: 1037
і=1 (1+(ПД/100)/4) (в ступ. ДДі/КДП)

де ЦР - ціна продажу середньострокових державних облігацій;

Ном - номінальна вартість однієї середньострокової державної облігації;

КД - кількість платежів із сплати доходу, що мають бути здійснені за середньостроковими державними облігаціями;

СД - розмір купонного платежу на одну середньострокову державну облігацію, який визначається відповідно до пункту 5;

ПД - відсотковий розмір річного доходу за середньостроковими державними облігаціями, зазначений покупцем в заявці на аукціон з первинного розміщення середньострокових державних облігацій;

КДП - кількість днів в купонному періоді;

ДП - кількість днів з дати продажу середньострокових державних облігацій до дати їх погашення;

ДДі - кількість днів з дати продажу середньострокових державних облігацій до дати проведення і-го купонного платежу.

Розрахунок провадиться виходячи з 360 днів у році та 30 днів у місяці.

7. Середньострокові державні облігації випускаються у вигляді записів на електронних рахунках в депозитарії Національного банку. Кожний випуск середньострокових державних облігацій оформлюється глобальним сертифікатом. Глобальний сертифікат зберігається у депозитарії Національного банку.

8. Операції, пов'язані з розміщенням середньострокових державних облігацій, здійснюються Національним банком через брокерів та/або дилерів, які є зберігачами та клієнтами депозитарію Національного банку (далі - клієнти депозитарію Національного банку), у порядку, визначеному Національним банком за погодженням з Мінфіном.

9. Середньострокова державна облігація у вигляді електронного запису вважається придбаною з моменту реєстрації її набувача у порядку, визначеному Національним банком.

10. Право володіння середньостроковими державними облігаціями засвідчується:

клієнтів депозитарію Національного банку - довідками про стан їх рахунків у цінних паперах, виданими депозитарієм Національного банку;

депонентів клієнтів депозитарію Національного банку - виписками з їх рахунків у цінних паперах, засвідченими підписом посадової особи та скріпленими печаткою клієнта депозитарію Національного банку.

11. Платежі з погашення та сплати відсоткового доходу за середньостроковими державними облігаціями здійснюються у безготівковій формі:

клієнтам депозитарію Національного банку - Національним банком у межах коштів, що надходять від Державного казначейства, за реєстром, який ведеться депозитарієм Національного банку;

юридичним та фізичним особам, які є депонентами клієнтів депозитарію Національного банку, - клієнтами депозитарію Національного банку в межах коштів, що надходять від Національного банку, за реєстрами рахунків власників у клієнтів депозитарію Національного банку. Платежі фізичним особам, які є депонентами клієнтів депозитарію Національного банку, за їх бажанням можуть здійснюватися готівкою.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes