Про створення Всеукраїнського науково-дослідного інституту цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, Детальна інформація

Про створення Всеукраїнського науково-дослідного інституту цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 4.4
Скачувань: 650
0133 Про створення Всеукраїнського науково-дослідного інституту цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та Інституту державного управління у сфері цивільного захисту (07.02.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 7 лютого 2001 р. N 133

Київ

Про створення Всеукраїнського науково-дослідного

інституту цивільного захисту населення і територій

від надзвичайних ситуацій техногенного та природного

характеру та Інституту державного управління у

сфері цивільного захисту

Відповідно до статті 6 Указу Президента України від 11 грудня 2000 р. N 1324 ( 1324/2000 ) "Про оголошення окремих районів та міст Вінницької, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської, Хмельницької та Черкаської областей зоною надзвичайної екологічної ситуації" Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Створити у м. Києві Всеукраїнський науково-дослідний інститут цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру з філіалами у мм. Харкові та Львові з віднесенням Інституту до сфери управління Міністерства з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

2. Всеукраїнський науково-дослідний інститут цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та його філіали створюються в межах асигнувань, виділених Міністерству з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи на запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідацію їх наслідків.

B*

@

B



r

t

v

ьною академією наук, Київською міською, Львівською та Харківською обласними державними адміністраціями вжити заходів, спрямованих на формування матеріальної бази створюваного Всеукраїнського науково-дослідного інституту цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та його філіалів.

3. З метою удосконалення системи підготовки та перепідготовки керівного складу Цивільної оборони реорганізувати Центральні державні курси Цивільної оборони, промислової та екологічної безпеки України в Інститут державного управління у сфері цивільного захисту.

4. Міністерству фінансів та Міністерству економіки за поданням Міністерства з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи передбачати починаючи з 2002 року у проектах державного бюджету видатки на утримання Всеукраїнського науково-дослідного інституту цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та Інституту державного управління у сфері цивільного захисту.

5. Внести до пункту 2 розділу IV Положення про Цивільну оборону України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 1994 р. N 299 ( 299-94-п ) "Про затвердження Положення про Цивільну оборону України (ЗП України, 1994 р., N 9, ст. 217; Офіційний вісник України, 1997 р., число 14, с. 78), такі зміни:

в абзаці першому слово "створюються" замінити словом "діють";

абзац другий викласти у такій редакції:

"Інститут державного управління у сфері цивільного захисту".

Перший

віце-прем'єр-міністр України Ю.ЄХАНУРОВ

Інд. 33

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes