Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 5 жовтня 1998 р. N 1597 (14.02.2001), Детальна інформація

Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 5 жовтня 1998 р. N 1597 (14.02.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 6.3
Скачувань: 795
"Позичальник, який на дату укладення кредитної угоди має трьох і більше неповнолітніх дітей, звільняється від сплати відсотків за користування кредитом".

B*

J

L

N

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x140Cu\x1C00 4. Пункт 11 доповнити абзацом такого змісту:

"довідку органу місцевого самоврядування про наявність (відсутність) земельної ділянки (паю), її розмір".

5. Пункт 14 доповнити абзацом такого змісту:

"договором застави іншого майна та майнових прав".

6. Пункт 21 доповнити абзацами такого змісту:

"За еквівалент розрахунків при визначенні обсягу коштів або сільськогосподарської продукції, що підлягають сплаті в рахунок погашення кредиту та відсотків за користування ним, береться 1 кг живої маси великої рогатої худоби за орієнтовними цінами на час укладення кредитної угоди з уточненням у подальшому на час видачі та погашення кожної частини кредиту.

Рівень орієнтовних цін на сільськогосподарську продукцію визначається фондами згідно з ціновою інформацією Ради міністрів Автономної Республіки Крим та облдержадміністрацій на час укладення кредитних угод".

7. Пункт 22 доповнити абзацом такого змісту:

"Забудовник може щороку вносити плату за користування кредитом починаючи з першого року його одержання, якщо це обумовлено кредитною угодою".

8. Пункт 34 викласти у такій редакції:

"34. Кошти, передбачені на кредитування індивідуального житлового будівництва на селі, а також кошти, які надходять від погашення кредитів, наданих позичальникам за рахунок державного бюджету, та сплати відсотків за користування цими кредитами Державним казначейством у процесі виконання державного бюджету, перераховуються за розподілом головного розпорядника бюджетних коштів на реєстраційні рахунки, відкриті фондам у територіальних органах Державного казначейства як одержувачам коштів державного бюджету. Розподіл річних обсягів коштів державного бюджету між регіонами головний розпорядник погоджує з Міжвідомчою координаційною комісією з питань підтримки індивідуального житлового будівництва на селі. Кошти з інших джерел фінансування перераховуються безпосередньо на рахунки фондів у встановленому порядку".

9. Доповнити Правила пунктами 37 і 38 такого змісту:

"37. Кошти, які надходять від погашення кредитів, наданих позичальникам за рахунок державного бюджету та сплати відсотків за користування ними, зараховуються на відповідні реєстраційні рахунки, відкриті в територіальних органах Державного казначейства, з подальшим спрямуванням на кредитування індивідуального житлового будівництва на селі.

38. Витрати фондів для надання фінансової підтримки індивідуальним забудовникам та за іншими напрямами діяльності, передбаченими пунктом 7 Положення про порядок формування і використання коштів фондів підтримки індивідуального житлового будівництва на селі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 серпня 1998 р. N 1211 ( 1211-98-п ), фінансуються відповідно до затверджених облдержадміністраціями кошторисів за рахунок коштів, одержаних фондами від проведення кредитування індивідуальних сільських забудовників, та за рахунок інших джерел фінансування, крім асигнувань коштів по державному бюджету".

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes