Про затвердження Переліку виробництв, цехів, професій і посад із шкідливими умовами праці, робота в яких дає право на скорочену тривалість робочого тижня (21.02.2001), Детальна інформація

Про затвердження Переліку виробництв, цехів, професій і посад із шкідливими умовами праці, робота в яких дає право на скорочену тривалість робочого тижня (21.02.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 1
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 115.3
Скачувань: 919
0163 Про затвердження Переліку виробництв, цехів, професій і посад із шкідливими умовами праці, робота в яких дає право на скорочену тривалість робочого тижня (21.02.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 21 лютого 2001 р. N 163

Київ

Про затвердження Переліку виробництв, цехів,

професій і посад із шкідливими умовами праці,

робота в яких дає право на скорочену тривалість

робочого тижня

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити Перелік виробництв, цехів, професій і посад із шкідливими умовами праці, робота в яких дає право на скорочену тривалість робочого тижня, що додається.

Установити, що пропозиції про внесення змін і доповнень до зазначеного Переліку подаються Кабінету Міністрів України Міністерством праці та соціальної політики на підставі обгрунтованих клопотань відповідних міністерств, інших центральних і місцевих органів виконавчої влади та об'єднань підприємств, установ і організацій тільки за неможливості ліквідації шкідливих виробничих факторів після вжиття організаційно-технічних заходів або у разі введення в експлуатацію нових підприємств, виробництв, запровадження нових технологій, а також після попередньої експертизи обгрунтованості таких пропозицій місцевими органами Державної експертизи умов праці і погодження з Міністерством охорони здоров'я.

2. Міністерству праці та соціальної політики у місячний термін розробити та затвердити порядок застосування Переліку, затвердженого пунктом 1 цієї постанови, та давати роз'яснення щодо його застосування.

Прем'єр-міністр України В.ЮЩЕНКО

Інд. 26

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 21 лютого 2001 р. N 163

ПЕРЕЛІК

ВИРОБНИЦТВ, ЦЕХІВ, ПРОФЕСІЙ І ПОСАД ІЗ ШКІДЛИВИМИ

УМОВАМИ ПРАЦІ, РОБОТА В ЯКИХ ДАЄ ПРАВО НА СКОРОЧЕНУ

ТРИВАЛІСТЬ РОБОЧОГО ТИЖНЯ

------------------------------------------------------------------

Виробництва, роботи, цехи, професії та посади |Тривалість

| робочого

| тижня,

| годин

------------------------------------------------------------------

1. ДОБУВНА ПРОМИСЛОВІСТЬ

ВИДОБУВАННЯ КАМ'ЯНОГО ТА БУРОГО ВУГІЛЛЯ,

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes