Про виділення коштів на придбання універсальної ангіографічної системи для Інституту невідкладної і відновної хірургії Академії медичних наук (28.03.2001), Детальна інформація

Про виділення коштів на придбання універсальної ангіографічної системи для Інституту невідкладної і відновної хірургії Академії медичних наук (28.03.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 1
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 3.4
Скачувань: 1102
0286 Про виділення коштів на придбання універсальної ангіографічної системи для Інституту невідкладної і відновної хірургії Академії медичних наук (28.03.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 28 березня 2001 р. N 286

Київ

Про виділення коштів на придбання універсальної

ангіографічної системи для Інституту невідкладної

і відновної хірургії Академії медичних наук

З метою надання висококваліфікованої медичної допомоги шахтарям, які постраждали під час аварій на шахтах та промислових підприємствах, а також населенню Донецької області Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

B*



o

o

oe

Ue

TH

функціональної класифікації 140104 "Видатки, пов'язані з реструктуризацією вугільної промисловості" у сумі 8 млн. 600 тис. гривень на придбання універсальної ангіографічної системи для Інституту невідкладної і відновної хірургії Академії медичних наук (м. Донецьк).

Міністерству палива та енергетики внести зміни до розподілу коштів Української державної компанії реструктуризації, забезпечивши фінансування зазначених витрат за рахунок асигнувань, передбачених Компанії на витрати з пом'якшення соціально-економічних наслідків ліквідації шахт.

Прем'єр-міністр України В.ЮЩЕНКО

Інд. 28

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes