Про фінансування заходів, пов'язаних з ліквідацією наслідків стихійного лиха у Закарпатській області (29.03.2001), Детальна інформація

Про фінансування заходів, пов'язаних з ліквідацією наслідків стихійного лиха у Закарпатській області (29.03.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 5.5
Скачувань: 602
Кошти фінансової допомоги перераховувати на окремі рахунки Закарпатської обласної державної адміністрації, відкриті у територіальних органах Державного казначейства.

Штабу з ліквідації наслідків катастрофічного паводку у зоні надзвичайної екологічної ситуації у Закарпатській області, утвореному розпорядженням Кабінету Міністрів України від 9 листопада 1998 р. N 894 ( 894-98-р ), затверджувати кошториси видатків за рахунок цих надходжень.

7. Державному казначейству перерахувати у березні-травні 2001 р. Ощадбанку 10,45 млн. гривень у рахунок належної бюджету Закарпатської області на 2001 рік дотації вирівнювання для погашення основної суми заборгованості за кредитними угодами минулих років.

Просити Національний банк відмовитися від нарахування відсотків за користування банківськими кредитами з початку їх надання Ощадбанку та пені за несвоєчасні платежі згідно з відповідними кредитними угодами.

8. Контроль за виконанням цієї постанови покласти на віце-прем'єр-міністрів України відповідно до розподілу функціональних повноважень.

Прем'єр-міністр України В.ЮЩЕНКО

Інд. 33

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes