Про виділення коштів для відшкодування витрат, пов'язаних з ліквідацією аварійної ситуації на каналізаційному колекторі в районі будівництва метрополітену в Саржиному Яру м. Харкова (04.04.2001), Детальна інформація

Про виділення коштів для відшкодування витрат, пов'язаних з ліквідацією аварійної ситуації на каналізаційному колекторі в районі будівництва метрополітену в Саржиному Яру м. Харкова (04.04.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 1
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 3.2
Скачувань: 1375
0319 Про виділення коштів для відшкодування витрат, пов'язаних з ліквідацією аварійної ситуації на каналізаційному колекторі в районі будівництва метрополітену в Саржиному Яру м. Харкова (04.04.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 4 квітня 2001 р. N 319

Київ

Про виділення коштів для відшкодування витрат,

пов'язаних з ліквідацією аварійної ситуації

на каналізаційному колекторі в районі будівництва

метрополітену в Саржиному Яру м. Харкова

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:



^

I

-



ністрів України Харківській обласній державній адміністрації 980 тис. гривень для відшкодування витрат, пов'язаних з ліквідацією аварії на каналізаційному колекторі в районі будівництва метрополітену в Саржиному Яру м. Харкова, що були проведені у 2000 році.

Державному казначейству зарахувати виділені кошти на взаєморозрахунки між бюджетом Харківської області і Державним бюджетом України виходячи з обсягів виконаних робіт.

Перший

віце-прем'єр-міністр України Ю.ЄХАНУРОВ

Інд. 21

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes