Про виділення коштів на витрати, пов'язані з поверненням з Афганістану колишніх військовополонених - вихідців з України (04.04.2001), Детальна інформація

Про виділення коштів на витрати, пов'язані з поверненням з Афганістану колишніх військовополонених - вихідців з України (04.04.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 1
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 3.2
Скачувань: 1361
0326 Про виділення коштів на витрати, пов'язані з поверненням з Афганістану колишніх військовополонених - вихідців з України (04.04.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 4 квітня 2001 р. N 326

Київ

Про виділення коштів на витрати, пов'язані з

поверненням з Афганістану колишніх

військовополонених - вихідців з України

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Виділити на поточний рік Міністерству закордонних справ 20 тис. доларів США на витрати, пов'язані з поверненням з Афганістану колишніх військовополонених - вихідців з України.



F

°

\x00B2

\x00B4





Міністерству фінансів профінансувати зазначені витрати з валютних надходжень до державного бюджету з віднесенням цих витрат у гривнях за офіційним курсом, установленим Національним банком на день їх перерахування, за рахунок резервного фонду Кабінету Міністрів України.

2. Міністерству закордонних справ до кінця поточного року подати Міністерству економіки та Міністерству фінансів звіт про використання коштів, виділених відповідно цієї постанови.

Перший

віце-прем'єр-міністр України Ю.ЄХАНУРОВ

Інд. 27

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes