Про граничні суми витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп'ютерів державними органами, а також установами та організаціями, Детальна інформація

Про граничні суми витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп'ютерів державними органами, а також установами та організаціями
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 6.8
Скачувань: 1031
0332 Про граничні суми витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп'ютерів державними органами, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок державного і місцевих бюджетів (04.04.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 4 квітня 2001 р. N 332

Київ

Про граничні суми витрат на придбання автомобілів, меблів,

іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів,

комп'ютерів державними органами, а також установами та

організаціями, які утримуються за рахунок

державного і місцевих бюджетів

На виконання статті 5 Указу Президента України від 16 листопада 2000 р. N 1242 ( 1242/2000 ) "Про додаткові заходи щодо посилення боротьби з корупцією, іншими протиправними діями в соціально-економічній сфері та забезпечення економного витрачання державних коштів" Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити граничні суми витрат на придбання легкових автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, комп'ютерів, придбання і утримання мобільних телефонів державними органами, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок державного бюджету, республіканського Автономної Республіки Крим і місцевих бюджетів (додаються).

Органам Державного казначейства під час оплати рахунків на придбання легкових автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, комп'ютерів, придбання і утримання мобільних телефонів дотримуватися граничних сум витрат, затверджених цією постановою.

2. Керівникам центральних та місцевих органів виконавчої влади забезпечити включення до контрактів з керівниками державних підприємств, які перебувають у сфері їх управління, умов щодо дотримання граничних сум витрат, затверджених цією постановою.

3. Фондові державного майна забезпечити термінове винесення уповноваженими особами на виконання функцій з управління державними корпоративними правами в органах управління господарських товариств, у статутних фондах яких частка держави становить більш як 50 відсотків, на розгляд загальних зборів акціонерів (учасників) питання про дотримання граничних сум витрат, затверджених цією постановою, на придбання обладнання та устаткування і комп'ютерів.

4. Установити, що бюджетні установи та організації незалежно від того, з якого бюджету вони фінансуються, здійснюють витрати на придбання легкових автомобілів, придбання і утримання мобільних телефонів тільки з дозволу Міністерства фінансів.

5. Установити, що державні органи, а також установи та організації, які утримуються за рахунок державного, республіканського Автономної Республіки Крим і місцевих бюджетів, укладають договори оренди легкових автомобілів, вартість яких не перевищує граничних сум витрат, затверджених цією постановою.

6. Контроль за виконанням цієї постанови покласти на Міністерство фінансів, Головне контрольно-ревізійне управління, Міністерство фінансів Автономної Республіки Крим та місцеві фінансові органи.

Перший

віце-прем'єр-міністр України Ю.ЄХАНУРОВ

Інд. 40

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 4 квітня 2001 р. N 332

ГРАНИЧНІ СУМИ ВИТРАТ

на придбання легкових автомобілів, меблів, іншого

обладнання та устаткування, комп'ютерів, придбання

і утримання мобільних телефонів державними

органами, а також установами та організаціями,

які утримуються за рахунок державного бюджету,

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes