Про фінансування добудови дослідно-промислової електростанції науково-виробничого підприємства "Машпроект" (13.04.2001), Детальна інформація

Про фінансування добудови дослідно-промислової електростанції науково-виробничого підприємства "Машпроект" (13.04.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7.5
Скачувань: 673
0358 Про фінансування добудови дослідно-промислової електростанції науково-виробничого підприємства "Машпроект" (13.04.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 13 квітня 2001 р. N 358

Київ

Про фінансування добудови дослідно-промислової

електростанції науково-виробничого

підприємства "Машпроект"

З метою введення в експлуатацію у 2001 році першої черги дослідно-промислової електростанції науково-виробничого підприємства "Машпроект" у с. Каборга Миколаївської області та впровадження парогазових установок як нетрадиційних джерел електричної енергії Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Рекомендувати:

а) Національній комісії регулювання електроенергетики:

здійснити в установленому порядку перегляд тарифів на передачу електроенергії місцевими (локальними) електромережами за класами напруги для відкритого акціонерного товариства "Енергопостачальна компанія "Миколаївобленерго" шляхом встановлення цільової надбавки до загального тарифу в розмірі, достатньому для забезпечення фінансування робіт із закінчення будівництва об'єктів видачі потужності від дослідно-промислової електростанції науково-виробничого підприємства "Машпроект" (далі

- підприємство "Машпроект"), згідно з додатком 1;

внести відповідні зміни до алгоритму розподілу коштів на 2001 рік з розподільчого рахунка оптового постачальника електричної енергії для забезпечення перерахування коштів державного підприємства "Енергоринок" із цього рахунка на спеціальний рахунок підприємства "Машпроект" в обсязі згідно з додатком 2;

б) державному підприємству "Енергоринок" вирішити в установленому порядку питання щодо врахування при формуванні оптового тарифу на електричну енергію витрат, пов'язаних із фінансуванням зазначених робіт, згідно з додатком 2.

2. Міністерству економіки за поданням Державного комітету промислової політики передбачити під час формування показників інвестиційного розділу проекту Державної програми економічного та соціального розвитку України на 2001 рік державні централізовані капітальні вкладення на реконструкцію випробувального комплексу та створення стенду для випробувань парогазової установки ПГУ-160 і введення в експлуатацію першої черги дослідно-промислової електростанції підприємства "Машпроект" виходячи з можливостей державного бюджету в межах витрат згідно з додатком 3.

3. Взяти до відома, що:

відкрите акціонерне товариство "Енергопостачальна компанія "Миколаївобленерго" відкриває в установі банку спеціальний рахунок для акумулювання коштів шляхом щоденного перерахування з розподільчого рахунка частини виручки за реалізовану електроенергію, нарахованої (отриманої) у складі ціни продажу електричної енергії, - цільової надбавки, встановленої згідно з пунктом 1 цієї постанови, та забезпечує цільове використання цих коштів для виконання комплексу робіт на об'єктах видачі потужності від дослідно-промислової електростанції підприємства "Машпроект";

підприємство "Машпроект" відкриває в установі банку спеціальні рахунки для зарахування коштів у порядку, передбаченому згідно з пунктами 1 та 2 цієї постанови, та забезпечує їх використання за цільовим призначенням.

4. Внести до постанови Кабінету Міністрів України від 29 квітня 1999 р. N 733 ( 733-99-п ) "Про затвердження переліку енергетичних об'єктів, будівництво яких фінансується за рахунок коштів енергокомпаній, що не включаються до їх валового доходу" (Офіційний вісник України, 1999 р., N 18, ст. 785, N 25, ст. 1174) зміни, що додаються.

5. Контроль за виконанням цієї постанови покласти на Міністерство палива та енергетики і Державний комітет промислової політики.

Прем'єр-міністр України В.ЮЩЕНКО

Інд. 21

Додаток 1

до постанови Кабінету Міністрів України

від 13 квітня 2001 р. N 358

РОЗМІР КОШТІВ,

нарахованих (отриманих) у складі ціни на

передачу електроенергії місцевими (локальними)

електромережами за класами напруги

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes