Про затвердження Порядку зарахування до державного бюджету та використання коштів, отриманих за вчинення консульських дій за межами України (23.04.2001), Детальна інформація

Про затвердження Порядку зарахування до державного бюджету та використання коштів, отриманих за вчинення консульських дій за межами України (23.04.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 5.4
Скачувань: 738
0381 Про затвердження Порядку зарахування до державного бюджету та використання коштів, отриманих за вчинення консульських дій за межами України (23.04.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 23 квітня 2001 р. N 381

Київ

Про затвердження Порядку зарахування до державного бюджету

та використання коштів, отриманих за вчинення

консульських дій за межами України

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

Затвердити Порядок зарахування до державного бюджету та використання коштів, отриманих за вчинення консульських дій за межами України (додається).

Перший

віце-прем'єр-міністр України Ю.ЄХАНУРОВ

Інд. 27

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 23 квітня 2001 р. N 381

ПОРЯДОК

зарахування до державного бюджету та використання коштів,

отриманих за вчинення консульських дій за межами України

1. Цей Порядок визначає механізм зарахування до доходів загального фонду та надходжень спеціального фонду державного бюджету коштів, отриманих за вчинення консульських дій за межами України, та здійснення відповідно до бюджетних призначень виплат, пов'язаних з функціонуванням Консульської служби України.

2. Кошти, отримані за вчинення консульських дій за межами України, зараховуються на окремий рахунок відповідного дипломатичного представництва чи консульської установи України за кордоном, відкритий у банківській установі країни місцезнаходження.

3. Дипломатичні представництва та консульські установи України за кордоном щомісяця подають МЗС у встановлені ним терміни звіт про суму коштів, що надійшли на їх банківські рахунки протягом звітного місяця за вчинені ними консульські дії, у національній валюті країни місцезнаходження із зазначенням еквівалента в доларах США (за курсом, встановленим згідно із законодавством цієї країни на останній день звітного місяця).

Відповідальність за достовірність відомостей та своєчасність подання зазначеного звіту покладається на керівників і бухгалтерів дипломатичних представництв та консульських установ України за кордоном.

4. МЗС опрацьовує подані дипломатичними представництвами та консульськими установами України за кордоном звіти і подає Мінфіну щомісяця (не пізніше 25 числа місяця, що настає за звітним) узагальнені дані про кошти, отримані за вчинення консульських дій за межами України, із зазначенням сум, що підлягають зарахуванню до доходів загального фонду та надходжень спеціального фонду державного бюджету.



i

i

\x00F0

¤

¦

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes