Про затвердження Порядку перерахування окремих видів субвенцій місцевим бюджетам з Державного бюджету України у 2001 році (23.04.2001), Детальна інформація

Про затвердження Порядку перерахування окремих видів субвенцій місцевим бюджетам з Державного бюджету України у 2001 році (23.04.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 4.8
Скачувань: 929
3. Перерахування коштів субвенцій проводиться Державним казначейством за рахунок надходжень загального фонду державного бюджету щомісяця до 25 числа на рахунки бюджетів Автономної Республіки Крим, обласних, Київського міського, відкриті в органах Державного казначейства в Автономній Республіці Крим, областях, м. Києві.

За рішенням Верховної Ради Автономної Республіки Крим та обласних рад на підставі платіжних доручень Міністерства фінансів Автономної Республіки Крим та головних фінансових (фінансових) управлінь облдержадміністрацій зазначені кошти можуть перераховуватися на рахунки бюджетів районів і міст республіканського (в Автономній Республіці Крим) та обласного значення, відкриті в органах Державного казначейства.

4. Одержані місцевими бюджетами субвенції перераховуються протягом двох днів на рахунки розпорядників коштів, відкриті в органах Державного казначейства.

Оплата рахунків розпорядників бюджетних коштів, одержувачів субвенцій здійснюється у порядку, встановленому для касового виконання державного бюджету за видатками.

Субвенції, не використані розпорядником коштів за призначенням протягом бюджетного року, органи Державного казначейства перераховують 30 грудня 2001 р. у безакцептному порядку з його рахунка до загального фонду державного бюджету.

Витрачання субвенцій на оплату фінансових зобов'язань, прийнятих розпорядниками коштів до 1 січня 2001 р., забороняється.

Порядок відкриття рахунків в органах Державного казначейства та порядок відображення здійснених операцій у відповідних фінансових документах про виконання державного та місцевих бюджетів установлюються Державним казначейством.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes