Про внесення змін до переліку органів ліцензування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 листопада 2000 р. N 1698 (28.04.2001), Детальна інформація

Про внесення змін до переліку органів ліцензування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 листопада 2000 р. N 1698 (28.04.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 3.8
Скачувань: 714
2. Державному комітетові з питань регуляторної політики та підприємництва разом з Міністерством освіти і науки затвердити у десятиденний термін ліцензійні умови провадження господарської діяльності з ввезення та вивезення оптичних дисків, виробничого обладнання, приладів та сировини для виготовлення оптичних дисків та/або матриць для виготовлення оптичних дисків із записом на них інформації, з виготовлення оптичних дисків (без запису або із записом на них інформації) та/або матриць для виготовлення оптичних дисків із записом на них інформації, а також порядок здійснення контролю за додержанням зазначених умов.

3. Ця постанова набирає чинності з дня набрання чинності змінами, внесеними до Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності" ( 1775-14 ).

Прем'єр-міністр України В.ЮЩЕНКО

Інд. 28

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes