Про утворення Державного департаменту з питань діяльності курортів (06.05.2001), Детальна інформація

Про утворення Державного департаменту з питань діяльності курортів (06.05.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7.4
Скачувань: 631
призначає на посаду і звільняє з посади керівників структурних підрозділів та інших працівників Держкурорту, крім заступників голови Департаменту;

визначає ступінь відповідальності заступників голови Департаменту та керівників його структурних підрозділів;

притягує до дисциплінарної відповідальності керівників структурних підрозділів та інших працівників Держкурорту, крім заступників голови Департаменту;

у межах повноважень Держкурорту підписує накази, організовує перевірку їх виконання;

затверджує положення про структурні підрозділи Держкурорту;

здійснює інші повноваження, передбачені законодавством та цим Положенням.

10. Держкурорт для реалізації покладених на нього завдань може за погодженням з Міністром охорони здоров'я, Радою міністрів Автономної Республіки Крим, обласними, Київською та Севастопольською міськими держадміністраціями утворювати територіальні органи з питань діяльності курортів.

Призначення на посаду і звільнення з посади керівників територіальних органів з питань діяльності курортів та затвердження положень про ці органи здійснюється головою Держкурорту за погодженням з Міністром охорони здоров'я, Радою міністрів Автономної Республіки Крим, обласними, Київською та Севастопольською міськими держадміністраціями.

11. У Держкурорті може утворюватися колегія у складі голови Департаменту, його заступників та керівників структурних підрозділів. Персональний склад колегії затверджується Міністром охорони здоров'я.

Рішення колегії проводяться у життя наказами голови Держкурорту.

12. Граничну чисельність працівників та структуру Держкурорту затверджує Міністр охорони здоров'я в межах граничної чисельності працівників МОЗ, затвердженої Кабінетом Міністрів України.

13. Штатний розпис, кошторис доходів і видатків Держкурорту затверджує його голова за погодженням з Міністром охорони здоров'я та Мінфіном.

14. Держкурорт утримується за рахунок державного бюджету в межах коштів, передбачених на утримання МОЗ.

15. Умови оплати праці працівників Держкурорту визначаються Кабінетом Міністрів України.

16. Держкурорт є юридичною особою, має самостійний баланс, рахунки в органах Державного казначейства, печатку із зображенням Державного Герба України і своїм найменуванням.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes