Про затвердження Типового положення про управління у справах преси та інформації обласної, Севастопольської міської державної адміністрації і управління преси, Детальна інформація

Про затвердження Типового положення про управління у справах преси та інформації обласної, Севастопольської міської державної адміністрації і управління преси
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7.5
Скачувань: 705
2) одержувати в установленому порядку від інших структурних підрозділів відповідної держадміністрації, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій всіх форм власності інформацію, документи та інші матеріали, необхідні для виконання покладених на нього завдань;

3) скликати в установленому порядку наради, семінари з питань, що належать до його компетенції;

4) одержувати в установленому законодавством порядку обов'язкові примірники друкованих видань, що видаються або виготовляються видавництвами, видавничими організаціями, поліграфічними підприємствами області, міст Києва та Севастополя.

6. Управління під час виконання покладених на нього завдань взаємодіє з іншими структурними підрозділами відповідної держадміністрації, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями та об'єднаннями громадян.

7. Управління очолює начальник, який призначається на посаду і звільняється з посади головою відповідної держадміністрації за погодженням з Держкомінформом.

Начальник управління має заступників, які за його поданням призначаються на посаду і звільняються з посади головою відповідної держадміністрації.

8. Начальник управління:

керує діяльністю управління, несе персональну відповідальність за виконання покладених на управління завдань;

розподіляє обов'язки та визначає ступінь відповідальності заступників начальника управління, керівників структурних підрозділів управління;

призначає на посаду та звільняє з посади працівників управління;

розпоряджається коштами в межах затвердженого кошторису доходів і видатків на утримання управління.

9. Для розгляду наукових рекомендацій та інших важливих пропозицій щодо напрямів розвитку інформаційної сфери в управлінні можуть створюватися дорадчі та консультативні органи.

Склад цих органів та положення про них затверджує начальник управління.

10. Управління утримується за рахунок коштів державного бюджету.

Граничну чисельність та фонд оплати праці працівників управління затверджує голова відповідної держадміністрації в межах виділених їй асигнувань.

Кошторис доходів та видатків, штатний розпис управління затверджує голова відповідної держадміністрації після попередньої їх експертизи у фінансовому управлінні держадміністрації.

11. Управління є юридичною особою, має самостійний баланс, реєстраційні рахунки в органах Державного казначейства, печатку із зображенням Державного Герба України і своїм найменуванням.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes