Про затвердження Порядку фінансування з державного бюджету санаторно-курортних закладів у 2001 році (22.05.2001), Детальна інформація

Про затвердження Порядку фінансування з державного бюджету санаторно-курортних закладів у 2001 році (22.05.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 8
Скачувань: 887
¦

\x00A8

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x4130\x009D\x1C00стаючим підсумком з початку року, але не більше ніж планова сума призначень за помісячним планом асигнувань санаторію на цей період.

9. У разі коли сума трансферту, який повинен одержати санаторій за розрахунками на звітну дату, менша ніж перерахований на цю дату обсяг асигнувань загального фонду державного бюджету, Мінфін щокварталу на підставі поданих головним розпорядником коштів державного бюджету розрахунків за показниками квартальної фінансової звітності застосовує у встановленому порядку право скорочувати видатки на суму надлишку одержаного трансферту з відповідним внесенням змін до розпису видатків державного бюджету. Якщо за розрахунком трансферту, який повинен одержати санаторій, наростаючим підсумком у наступному періоді (крім остаточного річного розрахунку) раніше скорочена сума трансферту частково або повністю підлягає поверненню санаторію, Мінфін відновлює цю суму на підставі розрахунку та в межах планових асигнувань загального фонду державного бюджету на відповідний період.

10. За результатами розрахунку трансферту, який повинен одержати санаторій із загального фонду державного бюджету за 2001 рік, суми трансферту, що підлягають поверненню, санаторій перераховує до загального фонду державного бюджету на рахунки, відкриті за кодом класифікації доходів бюджету розділу 24060300 "Інші надходження" і символом звітності банку 062. Перерахування до бюджету коштів, які мають бути повернені до державного бюджету, здійснюється не пізніше ніж до встановленого терміну подання річної фінансової звітності територіальному органу Державного казначейства.

Повернення коштів підтверджується відповідним написом та скріплюється печаткою територіального органу Державного казначейства на розрахунку трансферту, який повинен одержати санаторій, складеному за встановленою формою, що подається головному розпоряднику коштів державного бюджету в складі річної фінансової звітності.

11. У разі неповернення санаторієм у встановлений термін до державного бюджету зайво одержаної суми трансферту, Мінфіну, Державному казначейству та його територіальним органам надається право припиняти перерахування коштів з державного бюджету та оплату рахунків з повідомленням відповідного головного розпорядника коштів державного бюджету.

12. Відповідальність за допущення заборгованості за взятими зобов'язаннями, що виникла після 1 січня 2001 р., несе виключно санаторій.

13. У санаторіях, розташованих за межами України, контроль за переведенням своєчасних перерахунків трансфертів, які повинні одержати санаторії, та відповідністю показників розрахунку трансферту показникам фінансової звітності санаторіїв здійснюється головним розпорядником коштів державного бюджету, якому підпорядковані ці санаторії. Квартальні та річний розрахунки за встановленою формою складаються у гривнях. У разі повернення до бюджету за результатами річного розрахунку частини одержаного трансферту перерахування коштів засвідчується платіжним дорученням, копію якого санаторії подають головному розпоряднику коштів державного бюджету у складі квартальної та річної фінансової звітності. Переведення для розрахунку фактичних доходів і видатків з валюти країни місцезнаходження санаторію у гривні здійснюється в порядку, який застосовується головним розпорядником коштів державного бюджету для складання зведеної фінансової звітності.

Зразок

Додаток

до Порядку фінансування з державного

бюджету санаторно-курортних

закладів у 2001 році

Розрахунок трансферту,

який повинен бути одержаний із загального фонду державного бюджету ______________________________________________

(найменування закладу та його підпорядкування)

за ______________________

(звітний період)

(гривень)

------------------------------------------------------------------

Показники | За звітний період

------------------------------------------------------------------ 1. Передбачено планом асигнувань

загального фонду

2. Надійшло асигнувань загального

фонду

3. Фактичні доходи від реалізації

путівок та інших власних надходжень

(підпункт 3.1 + підпункт 3.2)

3.1. Залишок коштів на 1 січня 2001 р.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes