Про виділення коштів на продовження робіт з ліквідації наслідків паводка, що стався в березні 2001 р. в Закарпатській області (23.05.2001), Детальна інформація

Про виділення коштів на продовження робіт з ліквідації наслідків паводка, що стався в березні 2001 р. в Закарпатській області (23.05.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 1
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 3.3
Скачувань: 966
0569 Про виділення коштів на продовження робіт з ліквідації наслідків паводка, що стався в березні 2001 р. в Закарпатській області (23.05.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 23 травня 2001 р. N 569

Київ

Про виділення коштів на продовження робіт

з ліквідації наслідків паводка, що стався в

березні 2001 р. в Закарпатській області

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Виділити Закарпатській обласній державній адміністрації 40 млн. гривень для будівництва, ремонту та придбання житлових будинків громадянам, які постраждали внаслідок паводка, що стався в березні 2001 р., а також відселення жителів будинків, що розташовані в небезпечних зсувних зонах Закарпатської області.

V

A

A

Ae

у Кабінету Міністрів України згідно з кошторисом, погодженим з Міністерством з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, Міністерством економіки та Державним комітетом будівництва, архітектури та житлової політики.

2. Закарпатській обласній державній адміністрації подати до кінця поточного року Міністерству економіки, Міністерству фінансів і Державному комітету будівництва, архітектури та житлової політики звіт про використання коштів, виділених відповідно до цієї постанови.

Прем'єр-міністр України В.ЮЩЕНКО

Інд. 33

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes