Про виділення коштів на придбання зерна замість відпущеного як гуманітарна допомога Грузії та для відшкодування витрат, пов'язаних з виконанням робіт з його завантаження і транспортування (25.05.2001), Детальна інформація

Про виділення коштів на придбання зерна замість відпущеного як гуманітарна допомога Грузії та для відшкодування витрат, пов'язаних з виконанням робіт з його завантаження і транспортування (25.05.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 1
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 3.4
Скачувань: 1342
0572 Про виділення коштів на придбання зерна замість відпущеного як гуманітарна допомога Грузії та для відшкодування витрат, пов'язаних з виконанням робіт з його завантаження і транспортування (25.05.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 25 травня 2001 р. N 572

Київ

Про виділення коштів на придбання зерна замість

відпущеного як гуманітарна допомога Грузії

та для відшкодування витрат, пов'язаних

з виконанням робіт з його завантаження

і транспортування

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

B*

j

O

r

t

до розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 грудня 2000 р. N 507 ( 507-2000-р ) та для відшкодування витрат, пов'язаних з виконанням робіт із завантаження і транспортування зерна, відпущеного як гуманітарна допомога Грузії.

Міністерству фінансів профінансувати зазначені витрати за рахунок резервного фонду Кабінету Міністрів України.

2. Державному агентству з управління державним матеріальним резервом подати до кінця 2001 року Міністерству економіки та Міністерству фінансів звіт про цільове використання коштів, виділених відповідно до цієї постанови.

Прем'єр-міністр України В.ЮЩЕНКО

Інд. 18

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes