Про затвердження Типового положення про регіональну комісію з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів в Автономній Республіці Крим, Детальна інформація

Про затвердження Типового положення про регіональну комісію з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів в Автономній Республіці Крим
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7.2
Скачувань: 695
0637 Про затвердження Типового положення про регіональну комісію з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві і Севастополі (06.06.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 6 червня 2001 р. N 637

Київ

Про затвердження Типового положення

про регіональну комісію

з питань діяльності підприємств

та організацій громадських організацій

інвалідів в Автономній Республіці Крим,

областях, мм. Києві і Севастополі

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити Типове положення про регіональну комісію з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві і Севастополі (додається).

2. Міністерству праці та соціальної політики за погодженням з Міністерством фінансів у місячний термін затвердити умови оплати праці працівників секретаріатів регіональних комісій з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 26

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 6 червня 2001 р. N 637

ТИПОВЕ ПОЛОЖЕННЯ

про регіональну комісію

з питань діяльності підприємств

та організацій громадських організацій

інвалідів в Автономній Республіці Крим,

області, мм. Києві і Севастополі

1. Регіональна комісія з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві і Севастополі (далі - комісія) є регіональним (територіальним) органом Комісії з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів.

2. У своїй діяльності комісія керується Конституцією України ( 254к/96-ВР ), законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, рішеннями Ради міністрів Автономної Республіки Крим, голови відповідної обласної, Київської і Севастопольської міських держадміністрацій, а також цим Положенням.

3. Основними завданнями комісії є:

прийняття рішення щодо надання дозволу на право користування пільгами з оподаткування підприємствам та організаціям громадських організацій інвалідів, які отримали за попередній податковий рік валовий дохід в обсязі, меншому ніж 8400 мінімальних заробітних плат і мають загальну кількість працюючих не більш як 25 чоловік;

вирішення питань, пов'язаних з наданням державної допомоги підприємствам та організаціям громадських організацій інвалідів (далі - підприємства та організації), зокрема фінансової допомоги, кредитування, надання пріоритетів при розміщенні державного замовлення тощо.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes