Про затвердження Порядку вивезення за межі України державних нагород з дорогоцінних металів та/або дорогоцінного каміння (21.06.2001), Детальна інформація

Про затвердження Порядку вивезення за межі України державних нагород з дорогоцінних металів та/або дорогоцінного каміння (21.06.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 3.9
Скачувань: 636
oe

o

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x0C59\x1A00о інших країн за наявності документів, що підтверджують переїзд громадянина на постійне місце проживання до іншої країни;

виїзду за межі України для тимчасового перебування за умови надання митниці на кордоні зобов'язання про зворотне ввезення державних нагород в Україну.

2. Якщо громадяни, які відбувають на постійне місце проживання до іншої країни, вивозять успадковані ними державні нагороди з дорогоцінних металів та/або дорогоцінного каміння, вони повинні подати до митниці для митного оформлення:

документи, що підтверджують переїзд громадянина на постійне місце проживання до іншої країни;

копію свідоцтва про смерть власника нагороди, засвідчену в установленому порядку;

документи про нагородження;

свідоцтво про право на спадщину.

3. У разі незаконного вивезення за межі України державних нагород з дорогоцінних металів та/або дорогоцінного каміння, вони підлягають вилученню у порядку, передбаченому законодавством.

4. Державні нагороди з дорогоцінних металів та/або дорогоцінного каміння, вилучені правоохоронними та митними органами, конфіскуються згідно із законодавством, зараховуються в установленому порядку до Державного фонду дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння та передаються до Державного сховища дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння Мінфіну.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes