Про функціональні повноваження Прем'єр-міністра України, Першого віце-прем'єр-міністра України, віце-прем'єр-міністрів України (11.07.2001), Детальна інформація

Про функціональні повноваження Прем'єр-міністра України, Першого віце-прем'єр-міністра України, віце-прем'єр-міністрів України (11.07.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 6
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 11
Скачувань: 677
0784 Про функціональні повноваження Прем'єр-міністра України, Першого віце-прем'єр-міністра України, віце-прем'єр-міністрів України (11.07.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 11 липня 2001 р. N 784

Київ

Про функціональні повноваження

Прем'єр-міністра України,

Першого віце-прем'єр-міністра України,

віце-прем'єр-міністрів України

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Розподілити функціональні повноваження між Прем'єр-міністром України, Першим віце-прем'єр-міністром України, віце-прем'єр-міністрами України згідно з додатком 1.

2. Установити, що у разі відсутності Прем'єр-міністра України його обов'язки виконує Перший віце-прем'єр-міністр України.

У разі відсутності Першого віце-прем'єр-міністра України чи одного з віце-прем'єр-міністрів України здійснення їх повноважень забезпечується посадовими особами згідно з додатком 2.

3. Визнати такими, що втратили чинність, рішення Кабінету Міністрів України згідно з переліком, що додається.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 40

Додаток 1

до постанови Кабінету Міністрів України

від 11 липня 2001 р. N 784

ФУНКЦІОНАЛЬНІ ПОВНОВАЖЕННЯ

Прем'єр-міністра України,

Першого віце-прем'єр-міністра України,

віце-прем'єр-міністрів України

1. Прем'єр-міністр України керує роботою Кабінету Міністрів України, спрямовує її на виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, схваленої Верховною Радою України, забезпечення проведення внутрішньої і зовнішньої політики держави; спрямовує і координує діяльність Першого віце-прем'єр-міністра України, віце-прем'єр-міністрів України, міністрів, керівників інших центральних органів виконавчої влади, Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій; керує процесом розроблення і реалізації державної регіональної політики.

Прем'єр-міністр України:

веде переговори і підписує в установленому порядку міжнародні договори;

координує роботу з проведення приватизації;

здійснює керівництво відповідними колегіальними органами (комітетами, комісіями, радами);

координує роботу з проведення адміністративної реформи.

Прем'єр-міністр України в межах своїх повноважень спрямовує, координує та контролює діяльність МЗС, Міноборони, МВС, СБУ, Держкомкордону та Управління державної охорони, очолює Урядовий комітет з питань оборони, оборонно-промислового комплексу та правоохоронної діяльності.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes