Про внесення зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 12 квітня 2000 р. N 639 та затвердження Порядку розрахунку платежів за надання в концесію вітрових електростанцій (26.07.2001), Детальна інформація

Про внесення зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 12 квітня 2000 р. N 639 та затвердження Порядку розрахунку платежів за надання в концесію вітрових електростанцій (26.07.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 4.9
Скачувань: 684
3. Розмір місячного концесійного платежу (Кпл) визначається у гривнях за формулою:

В х Ск. пл

Кпл = ----------, (1)

100

де В - вартість виробленої ВЕС електроенергії, визначена як добуток тарифу НКРЕ на кількість електроенергії, виробленої ВЕС за звітний місяць, у гривнях; Ск. пл - ставка концесійного платежу, визначена за формулою 2, у відсотках.

4. Ставка концесійного платежу визначається як величина обернена до середнього технічного терміну служби всіх вітроенергетичних установок (далі - ВЕУ), що входять до складу ВЕС, і розраховується за формулою:

1

Ск. пл = ----- х 100, (2)

tср

де tср - середній технічний термін служби всіх ВЕУ, що входять до складу ВЕС, у роках.

Середній технічний термін служби (tтех) визначається залежно від технічного (паспортного) терміну кожної ВЕУ, що входить до складу ВЕС.

У разі коли всі ВЕУ, що входять до складу ВЕС, мають однаковий технічний (паспортний) термін служби, -

tср = tтех

У разі коли ВЕУ, що входять до складу ВЕС, мають різний технічний (паспортний) термін служби, середній технічний термін служби розраховується як середньоарифметична величина.

5. Якщо ставка концесійного платежу, визначена за формулою 2, менша ніж 3 відсотки, вона приймається у розмірі 3 відсотків. Якщо ж ставка концесійного платежу перевищує 6 відсотків, вона приймається у розмірі 6 відсотків.

Ставка концесійного платежу залежить від кількості ВЕУ, що входять до складу ВЕС.

У разі зміни кількості ВЕУ, що входять до складу ВЕС, здійснюється перерахунок ставки концесійного платежу і відповідно перерахунок розміру місячного концесійного платежу.

Нова ставка концесійного платежу та новий розмір місячного концесійного платежу застосовуються починаючи з місяця, який настає за тим, у якому відбулася зміна кількості ВЕУ, що входять до складу ВЕС.

6. Терміни та умови внесення концесійного платежу визначаються у договорі концесії.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes