Про внесення змін до Положення про порядок виплати компенсацій громадянам за втрачене нерухоме майно у разі відселення або самостійного переселення з радіоактивно забруднених територій (26.07.2001), Детальна інформація

Про внесення змін до Положення про порядок виплати компенсацій громадянам за втрачене нерухоме майно у разі відселення або самостійного переселення з радіоактивно забруднених територій (26.07.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 5.1
Скачувань: 921
0875 Про внесення змін до Положення про порядок виплати компенсацій громадянам за втрачене нерухоме майно у разі відселення або самостійного переселення з радіоактивно забруднених територій (26.07.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 26 липня 2001 р. N 875

Київ

Про внесення змін до Положення про порядок

виплати компенсацій громадянам за втрачене

нерухоме майно у разі відселення або

самостійного переселення з радіоактивно

забруднених територій

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

Внести до Положення про порядок виплати компенсацій громадянам за втрачене нерухоме майно у разі відселення або самостійного переселення з радіоактивно забруднених територій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 липня 1997 р. N 755 ( 755-97-п ) (Офіційний вісник України, 1997 р., число 29, с. 50), зміни, що додаються.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 33

ДОДАТОК

до постанови Кабінету Міністрів України

від 26 липня 2001 р. N 875

ЗМІНИ,

що вносяться до Положення про порядок виплати

компенсацій громадянам за втрачене нерухоме

майно у разі відселення або самостійного

переселення з радіоактивно забруднених

територій ( 755-97-п )

1. Абзац дев'ятий пункту 1 викласти у такій редакції:

"момент припинення права власності - дата подання переселенцем заяви про передачу ним майна органу місцевого самоврядування у місці відселення, яка є підставою для занесення переселенця райдержадміністрацією (виконавчим органом міської ради міста обласного підпорядкування) до списків на виплату грошової компенсації".

2. Пункт 3 викласти у такій редакції:

"3. Для отримання компенсації переселенець повинен подати до райдержадміністрації (виконавчого органу міської ради міста обласного підпорядкування) за місцем відселення:

B*

`

I

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes