Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 6 грудня 1999 р. N 2210 (26.07.2001), Детальна інформація

Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 6 грудня 1999 р. N 2210 (26.07.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 8.5
Скачувань: 710
у разі коли заявником є юридична особа - нерезидент України, - документи (витяг з торговельного, банківського або судового реєстру тощо), які свідчать про реєстрацію цього заявника у країні її місцезнаходження. Ці документи повинні бути засвідчені відповідно до законодавства країни, що їх видала, перекладені українською мовою та легалізовані у консульській установі України, якщо міжнародними договорами, в яких бере участь Україна, не передбачено інше. Зазначені документи можуть бути засвідчені в посольстві відповідної держави в Україні та легалізовані в МЗС;

висновки щодо інвестиційного проекту, підготовлені відповідними органами, на які покладено здійснення контролю за безпекою виробництва та праці, екологічною безпекою, іншими органами та організаціями відповідно до їх компетенції та за переліком, установленим Радою;

довідку, видану органом державної податкової служби за місцезнаходженням заявника, про стан розрахунків із сплати податків, зборів (обов'язкових платежів) - для юридичних осіб, зареєстрованих в Україні.

3. Після перевірки документів, зазначених у пункті 2 цього Порядку, Рада реєструє їх надходження у спеціальному журналі, присвоює реєстраційний номер і видає заявникові письмове підтвердження їх одержання. Форма спеціального журналу встановлюється Радою.

4. Копії зареєстрованих документів заявника Рада у триденний термін з дня їх реєстрації надсилає виконкому Нововолинської міської ради для підготовки виходячи з програм соціально-економічного розвитку міста висновків про доцільність реалізації інвестиційного проекту, а також Волинській облдержадміністрації - для підготовки висновків щодо обгрунтованості переліку та обсягів матеріалів, сировини, устаткування, обладнання та комплектуючих виробів до них.

Копія заяви про розгляд інвестиційного проекту у триденний термін з дня її реєстрації надсилається Радою до Мінекономіки та Державної податкової адміністрації у Волинській області, які мають право вимагати від Ради копії документів заявника, передбачених пунктом 2 цього Порядку, та організовувати проведення експертизи окремих інвестиційних проектів з урахуванням державних інтересів і з метою запобігання негативним наслідкам реалізації інвестиційних проектів, зокрема щодо виконання державних програм економічного, науково-технічного та соціального розвитку, зменшення обсягів надходжень до бюджетів, а також з метою визначення джерел покриття можливих втрат.

Відповідні експертні висновки надсилаються Раді в місячний термін.

oe

B*

J

L

N

1/4

3/4

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x5BC5P\x1C00 5. Рада розглядає зареєстровані документи заявника разом з експертними висновками і приймає рішення про затвердження або відмову у затвердженні інвестиційного проекту в термін, який не може перевищувати 45 днів з дати подання документів заявником.

6. У разі затвердження інвестиційного проекту заявникові видається свідоцтво про затвердження інвестиційного проекту разом з одним примірником інвестиційного проекту, на титульному аркуші якого проставляються дата та номер цього рішення, скріплені підписом голови Ради та печаткою. Один примірник інвестиційного проекту зберігається у Раді.

Якщо для реалізації інвестиційного проекту передбачається ввезення на митну територію України матеріалів, сировини, устаткування, обладнання та комплектуючих виробів до них, один примірник інвестиційного проекту з відповідним переліком матеріалів, сировини, устаткування, обладнання та комплектуючих виробів до них надсилається Радою відповідному митному органу.

Рада у дводенний термін після прийняття рішення про затвердження інвестиційного проекту інформує про це виконком Нововолинської міської ради та Державну податкову адміністрацію у Волинській області.

7. Рада відмовляє заявникові у затвердженні інвестиційного проекту, якщо:

інвестиційний проект не відповідає пріоритетним видам економічної діяльності на території пріоритетного розвитку у Волинській області, визначеним у встановленому порядку;

одержано негативні висновки експертиз щодо інвестиційного проекту;

у поданих заявником документах виявлено недостовірні відомості;

суб'єкт підприємницької діяльності має заборгованість із сплати податків, зборів (обов'язкових платежів).

Рішення про відмову у затвердженні інвестиційного проекту з обгрунтуванням причин відмови надсилається заявникові у дводенний термін після прийняття цього рішення.

8. Заявник, якому відмовлено у затвердженні інвестиційного проекту, може повторно подати його на розгляд Ради, усунувши недоліки, що спричинили відмову у затвердженні цього проекту.

9. Зміни до затвердженого інвестиційного проекту вносяться у порядку, встановленому для його затвердження.

10. Про хід реалізації інвестиційного проекту суб'єкт підприємницької діяльності звітує перед Радою за відповідною формою та в терміни, встановлені нею.

Рада до другого числа місяця, що настає за звітним кварталом, подає Волинській облдержадміністрації інформацію про стан реалізації суб'єктами підприємницької діяльності інвестиційних проектів, а Волинська облдержадміністрація подає до п'ятого числа місяця, що настає за звітним кварталом, відповідну інформацію Мінекономіки та Державній податковій адміністрації України.

Додаток

до Порядку

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes