Norton Comander, Детальна інформація

Norton Comander
Тип документу: Реферат
Сторінок: 49
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: Цибулькін Максим
Розмір: 66.3
Скачувань: 1933
? відповідає одному (будь-якому) символу.

Iсторiя (History) Alt+F8

Команда виводить на екран список останніх 15 команд DOS, які були введені Вами під час роботи з системою Norton Commander.

Використовуйте клавіші керування курсором (або подвійне натискання клавіші миші) для виконання однієї з цих команд заново.

Скорочення Щоб викликати нещодавно виконану команду, Ви можете набрати на клавіатурі декілька перших літер команди та натиснути Ctrl+Enter. Наприклад, щоб викликати команду word somefile, наберiть "wo" з наступним натисканням Ctrl+Enter. Це скорочення викликає останню з послідовності виконаних команд, яка починається з літер, що набрані Вами.

Рядки EGA (EGA Lines) Alt+F9

Ця команда перемикає режим екрана з 25 рядків в режим 43 рядки (для EGA) i в режим 50 рядків (для VGA). Коли Ви знаходитесь в системі Norton Commander та перейшли в режим 43 (50) рядки(ів), на екран виводиться більше інформації.

Зауваження В деяких системах драйвер ANSI.SYS (що завантажується в файлі CONFIG.SYS) обмежує виведення в перші 25 рядків екрана. Якщо Ви хочете використовувати більше рядків, вилучте ANSI.SYS із CONFIG.SYS i перезавантажте систему.

Інформація про систему (System Information)

Вказана команда видає коротку інформацію про процесор, дисководи, пам'ять, версію операційної системи, що встановлені на Вашому комп'ютері.

Перестановка панелей (Swap panels) Ctrl+U

Дана команда змінює положення двох панелей так, що ліва панель стає правою i, навпаки, права SYMBOL 151 \f "Arial Cyr" лiвою:

Tree

C:\DOS

C:\DOS

Tree





Ctrl+U







SYMBOL 172 \f "Symbol" SYMBOL 174 \f "Symbol"















The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes