Про порядок сплати збору на обов'язкове державне пенсійне страхування з вироблених та імпортованих тютюнових виробів (08.08.2001), Детальна інформація

Про порядок сплати збору на обов'язкове державне пенсійне страхування з вироблених та імпортованих тютюнових виробів (08.08.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 4.4
Скачувань: 595
15-6. Збір на обов'язкове державне пенсійне страхування з вироблених в Україні тютюнових виробів включається до ціни цих виробів та сплачується їх виробниками.

Суми збору, що підлягають сплаті, визначаються платниками самостійно та сплачуються щомісяця до 16 числа наступного за звітним місяця.

Платники збору на обов'язкове державне пенсійне страхування із вироблених в Україні тютюнових виробів щомісяця не пізніше 20 числа наступного за звітним місяця складають і подають до органів Пенсійного фонду за місцем їх державної реєстрації розрахунок сплаченої суми збору за формою, що затверджується Пенсійним фондом."

2. У пункті 5 постанови Кабінету Міністрів України від 25 серпня 1999 р. N 1549 ( 1549-99-п ) слова "з вартості зазначених виробів" виключити.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes