Про внесення змін до Порядку перебування на державній службі працівників патронатної служби членів Кабінету Міністрів України та голів місцевих державних адміністрацій (09.08.2001), Детальна інформація

Про внесення змін до Порядку перебування на державній службі працівників патронатної служби членів Кабінету Міністрів України та голів місцевих державних адміністрацій (09.08.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 4.3
Скачувань: 765
0962 Про внесення змін до Порядку перебування на державній службі працівників патронатної служби членів Кабінету Міністрів України та голів місцевих державних адміністрацій (09.08.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 9 серпня 2001 р. N 962

Київ

Про внесення змін до Порядку перебування

на державній службі працівників патронатної

служби членів Кабінету Міністрів України

та голів місцевих державних адміністрацій

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

Внести до Порядку перебування на державній службі працівників патронатної служби членів Кабінету Міністрів України та голів місцевих державних адміністрацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 травня 1999 р. N 851 ( 851-99-п ) (Офіційний вісник України, 1999 р., N 20, ст. 902), зміни, що додаються.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 40

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 9 серпня 2001 р. N 962

ЗМІНИ,

що вносяться до Порядку перебування на

державній службі працівників патронатної

служби членів Кабінету Міністрів України

та голів місцевих державних адміністрацій

( 851-99-п )

1. Пункти 1 і 2 викласти у такій редакції:

B*

<

\x00AA

\x1900 члени Кабінету Міністрів України, голови місцевих державних адміністрацій мають право самостійно добирати осіб на посади патронатної служби. Призначення на посади патронатної служби згідно із штатним розписом і категорією, що відповідає посаді, здійснюється Державним секретарем Кабінету Міністрів України, державним секретарем міністерства, головою місцевої державної адміністрації.

Кандидатури для призначення на посади працівників патронатних служб у Секретаріаті Кабінету Міністрів України та центральному апараті міністерств вносяться відповідно Прем'єр-міністром України, Першим віце-прем'єр-міністром, віце-прем'єр-міністрами та міністрами.

Державний секретар Кабінету Міністрів України, державний секретар міністерства призначає на посаду патронатної служби особу, щодо якої не будуть виявлені обмеження, пов'язані з прийняттям на державну службу.

До складу патронатної служби можуть включатися посади помічника, радника, керівника прес-служби або інші, передбачені штатним розписом.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes