Про затвердження переліку вітчизняних суб'єктів господарювання, що беруть участь у будівництві інвестиційних об'єктів в Туркменистані (09.08.2001), Детальна інформація

Про затвердження переліку вітчизняних суб'єктів господарювання, що беруть участь у будівництві інвестиційних об'єктів в Туркменистані (09.08.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 4.6
Скачувань: 733
0967 Про затвердження переліку вітчизняних суб'єктів господарювання, що беруть участь у будівництві інвестиційних об'єктів в Туркменистані (09.08.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 9 серпня 2001 р. N 967

Київ

Про затвердження переліку вітчизняних

суб'єктів господарювання, що беруть участь

у будівництві інвестиційних об'єктів

в Туркменистані

( Із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ

N 158 ( 158-2002-п ) від 15.02.2002 )

Відповідно до Спільного розпорядження Президента України Л.Д. Кучми і Президента Туркменистану С.А. Ніязова від 4 жовтня 2000 р. "Про будівництво і фінансування інвестиційних об'єктів загальнодержавного значення в Туркменистані" ( 795_700 ) Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити перелік вітчизняних суб'єктів господарювання, що беруть участь у будівництві інвестиційних об'єктів в Туркменистані, згідно з додатком (далі - суб'єкти господарювання).

Зазначений перелік може бути доповнений за умови, якщо суб'єкти господарювання здійснюють будівництво інвестиційних об'єктів в Туркменистані за поставлений туркменський природний газ в Україну згідно з контрактами купівлі-продажу, що укладаються між Національною акціонерною компанією "Нафтогаз України" і Державною торговельною корпорацією "Туркменнафтогаз".

2. Міністерству економіки та з питань європейської інтеграції забезпечити реєстрацію контрактів (договорів) на виконання робіт, надання послуг та поставки обладнання для будівництва інвестиційних об'єктів в Туркменистані, визначених згідно з додатком до цієї постанови.

Установити, що фінансування таких об'єктів здійснюється за рахунок туркменського природного газу, який постачається в Україну через Національну акціонерну компанію "Нафтогаз України".

B*

b

E

Національній акціонерній компанії "Нафтогаз України" забезпечити своєчасне проведення розрахунків відповідно до контрактів (договорів), укладених нею із суб'єктами господарювання. ( Пункт 2 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ N 158 ( 158-2002-п ) від 15.02.2002 )

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 50

Додаток

до постанови Кабінету Міністрів України

від 9 серпня 2001 р. N 967

ПЕРЕЛІК

вітчизняних суб'єктів господарювання, що беруть участь

у будівництві інвестиційних об'єктів в Туркменистані

------------------------------------------------------------------ Назва організації, компанії | Назва інвестиційного об'єкта

------------------------------------------------------------------

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes