Про Державний департамент туризму (09.08.2001), Детальна інформація

Про Державний департамент туризму (09.08.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 9.9
Скачувань: 1068
11. Для узгодженого вирішення питань, що належать до компетенції Держтуризму, обговорення найважливіших напрямів його діяльності може створюватися колегія у складі директора Держтуризму (голова колегії), його заступників за посадою та інших його працівників.

До складу колегії можуть входити представники інших центральних та місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ та організацій, народні депутати України.

Персональний склад колегії затверджується Головою Держкоммолодьспорттуризму.

Рішення колегії проводяться у життя наказами Держтуризму.

12. Граничну чисельність працівників та структуру Держтуризму затверджує Голова Держкоммолодьспорттуризму в межах граничної чисельності працівників центрального апарату Держкоммолодьспорттуризму, затвердженої Кабінетом Міністрів України.

Штатний розпис, кошторис доходів і видатків Держтуризму затверджує директор Держтуризму за погодженням з Головою Держкоммолодьспорттуризму та Мінфіном.

13. Держтуризм утримується за рахунок державного бюджету в межах коштів, передбачених на утримання Держкоммолодьспорттуризму.

14. Держтуризм є юридичною особою, має самостійний баланс, реєстраційні рахунки в органах Державного казначейства, печатку із зображенням Державного Герба України і своїм найменуванням.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes