Деякі питання миротворчого персоналу України у складі міжнародного поліцейського компоненту Тимчасової адміністрації ООН у Східному Тиморі (09.08.2001), Детальна інформація

Деякі питання миротворчого персоналу України у складі міжнародного поліцейського компоненту Тимчасової адміністрації ООН у Східному Тиморі (09.08.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 1
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 3.4
Скачувань: 1254
1002 Деякі питання миротворчого персоналу України у складі міжнародного поліцейського компоненту Тимчасової адміністрації ООН у Східному Тиморі (09.08.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 9 серпня 2001 р. N 1002

Київ

Деякі питання миротворчого персоналу України

у складі міжнародного поліцейського компоненту

Тимчасової адміністрації ООН у Східному Тиморі

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Зберегти за особами рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ України, що перебувають у складі міжнародного поліцейського компоненту Тимчасової адміністрації ООН у Східному Тиморі, виплату в гривнях 100 відсотків окладу за звання, посадового окладу за останнім місцем служби, надбавки за вислугу років, інших видів додаткового грошового забезпечення постійного характеру.

hi

hi

B*

hi

hi

x

e

i

i

2. Виплату компенсаційних сум у разі загибелі або каліцтва осіб рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ України, направлених до складу міжнародного поліцейського компоненту Тимчасової адміністрації ООН у Східному Тиморі, здійснювати згідно з Положенням про порядок виплати компенсаційних сум військовослужбовцям, які стали інвалідами, а також членам сімей військовослужбовців, які загинули під час виконання обов'язків військової служби у складі Миротворчих сил ООН, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 5 травня 1994 р. N 290 ( 290-94-п ) (ЗП України, 1994 р., N 8, ст. 214).

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 29

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes