Про встановлення щомісячної доплати до пенсії непрацюючим пенсіонерам, вивільненим у зв'язку із закриттям Чорнобильської АЕС (13.09.2001), Детальна інформація

Про встановлення щомісячної доплати до пенсії непрацюючим пенсіонерам, вивільненим у зв'язку із закриттям Чорнобильської АЕС (13.09.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 6.2
Скачувань: 850
6. Ця постанова набирає чинності з дня її опублікування.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 26

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 13 вересня 2001 р. N 1155

ПОРЯДОК

фінансування витрат на виплату щомісячної доплати

до пенсії непрацюючим пенсіонерам, вивільненим

у зв'язку із закриттям Чорнобильської АЕС

1. Цей Порядок визначає механізм фінансування витрат на виплату щомісячної доплати до пенсії непрацюючим пенсіонерам, вивільненим у зв'язку із закриттям Чорнобильської АЕС, Мінпаливенерго (а починаючи з 2002 року - Мінпраці) за рахунок коштів, передбачених у Державному бюджеті України на здійснення заходів, пов'язаних з виведенням Чорнобильської АЕС з експлуатації.

2. Органи, які призначають пенсії, щомісяця, на 28 число місяця, що передує поточному, подають місцевим органам Пенсійного фонду відомості на виплату щомісячної доплати, визначають суму необхідних коштів (включаючи кошти на виплату і доставку пенсій та банківські видатки) та повідомляють про цю суму вищестоящим управлінням Пенсійного фонду для узагальнення і подання Пенсійному фонду.

Пенсійний фонд подає до 1 числа поточного місяця Мінпаливенерго (а починаючи з 2002 року - Мінпраці) заявку на суму коштів, необхідних для виплати щомісячної доплати.

3. Кошти на виплату щомісячної доплати централізовано перераховуються Мінпаливенерго (а починаючи з 2002 року - Мінпраці) протягом не більш як трьох днів з дня одержання заявки Пенсійному фонду.

4. Облік і звітність за операціями касового виконання державного бюджету за видатками Мінпаливенерго (а починаючи з 2002 року - Мінпраці) здійснюється в установленому порядку в Державному казначействі.

5. Органи Пенсійного фонду ведуть бухгалтерський облік витрат на виплату щомісячної доплати у встановленому порядку окремо від основної діяльності.

6. Управління Пенсійного фонду в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві і Севастополі подають Пенсійному фонду України звіт про фактичні витрати на виплату щомісячної доплати до 20 числа місяця, що настає за звітним.

7. Пенсійний фонд подає зведений звіт про використання коштів на виплату щомісячної доплати Мінпаливенерго (а починаючи з 2002 року - Мінпраці) до 25 числа місяця, що настає за звітним.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes