Про затвердження Типового положення про управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності обласної, Севастопольської міської державної адміністрації (13.09.2001), Детальна інформація

Про затвердження Типового положення про управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності обласної, Севастопольської міської державної адміністрації (13.09.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 10.7
Скачувань: 894
призначає на посади і звільняє з посад працівників управління в установленому порядку;

розподіляє і координує роботу структурних підрозділів управління;

затверджує положення про структурні підрозділи і посадові інструкції працівників управління;

застосовує до працівників управління заходи заохочення та накладає дисциплінарні стягнення.

9. Для розгляду наукових рекомендацій і пропозицій щодо подальшого розвитку та підвищення ефективності зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності, вирішення інших питань у цій сфері при управлінні можуть утворюватися дорадчі та інші допоміжні органи, комісії та наукові ради, члени яких виконують свої функції на громадських засадах. Склад зазначених органів та положення про них затверджує начальник управління.

10. Управління утримується за рахунок коштів державного бюджету.

Граничну чисельність, фонд оплати праці працівників управління визначає голова відповідної держадміністрації в межах виділених асигнувань.

Кошторис доходів і видатків, штатний розпис управління затверджує голова відповідної держадміністрації після попередньої їх експертизи в обласному (міському) фінансовому управлінні.

11. Управління є юридичною особою, має самостійний баланс, реєстраційні рахунки в органах Державного казначейства, печатку із зображенням Державного Герба України і своїм найменуванням, штампи і бланки.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes