Про вдосконалення порядку проведення передплати періодичних друкованих видань (17.09.2001), Детальна інформація

Про вдосконалення порядку проведення передплати періодичних друкованих видань (17.09.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 1
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 3.8
Скачувань: 1331
1198 Про вдосконалення порядку проведення передплати періодичних друкованих видань (17.09.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 17 вересня 2001 р. N 1198

Київ

Про вдосконалення порядку проведення

передплати періодичних друкованих видань

З метою вдосконалення порядку проведення передплати та доставки вітчизняних періодичних друкованих видань, оптимізації та вироблення єдиних принципів формування тарифів і скасування невиправданих пільг на їх передплату та доставку Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Державному комітету зв'язку та інформатизації за погодженням з Міністерством економіки та з питань європейської інтеграції затвердити тарифи на передплату та доставку періодичних друкованих видань, обчислені відповідно до фактичних витрат на надання цих послуг з урахуванням періодичності, обсягу та формату видання і сфери розповсюдження (місцева, регіональна та загальнодержавна).

B*

N

P

економіки та з питань європейської інтеграції та іншими заінтересованими центральними органами виконавчої влади розробити та подати до 10 грудня 2001 р. пропозиції щодо внесення змін до актів законодавства у частині оптимізації тарифів на передплату та доставку періодичних друкованих видань, за винятком видань рекламного та еротичного характеру.

3. Міністерству праці та соціальної політики, Державному комітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення подати пропозиції щодо вдосконалення системи соціального захисту та допомоги журналістам у виконанні своїх професійних обов'язків.

4. Державному комітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення, Міністерству фінансів, Міністерству економіки та з питань європейської інтеграції розробити комплексні заходи щодо надання цільової адресної підтримки редакціям державних, наукових, освітянських та дитячих видань, а також видань, заснованих національними творчими спілками, і забезпечити їх виконання.

5. Визнати такою, що втрачає чинність з 1 грудня 2001 року, постанову Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2000 р. N 1324 ( 1324-2000-п ) "Про передплату періодичних друкованих видань на 2001 рік".

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 51

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes