Про вилучення документів з Національного архівного фонду та їх передачу Урядові Федеративної Республіки Німеччини (18.09.2001), Детальна інформація

Про вилучення документів з Національного архівного фонду та їх передачу Урядові Федеративної Республіки Німеччини (18.09.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 1
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 3.5
Скачувань: 988
1202 Про вилучення документів з Національного архівного фонду та їх передачу Урядові Федеративної Республіки Німеччини (18.09.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 18 вересня 2001 р. N 1202

Київ

Про вилучення документів з Національного

архівного фонду та їх передачу Урядові

Федеративної Республіки Німеччини

Відповідно до Закону України "Про вивезення, ввезення та повернення культурних цінностей" ( 1068-14 ) Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Вилучити з Національного архівного фонду документи Центрального державного архіву-музею літератури і мистецтва (фонд N 441 "Матеріали діячів західноєвропейського мистецтва і літератури XVI-XIX століть", обсягом 5119 справ), які є трофейними матеріалами Другої світової війни, та передати їх Урядові Федеративної Республіки Німеччини.

B*

<

 

c

¤

2. Міністерству закордонних справ, Міністерству культури і мистецтв, Державній службі контролю за переміщенням культурних цінностей через державний кордон України, Державному комітетові архівів забезпечити здійснення заходів і процедур, пов'язаних з передачею Урядові Федеративної Республіки Німеччини документів, зазначених у пункті 1 цієї постанови.

3. Міністерству внутрішніх справ забезпечити охорону документів, що передаються Урядові Федеративної Республіки Німеччини відповідно до цієї постанови, під час транспортування їх до Державного кордону України.

4. Державній митній службі в установленому порядку забезпечити переміщення через державний кордон документів, що передаються Урядові Федеративної Республіки Німеччини, без сплати митних зборів за здійснення митних процедур.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 51

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes