Про першочергові заходи щодо виконання в 2001-2005 роках Комплексної програми соціально-економічного розвитку Великої Ялти як курорту загальнодержавного значення (18.09.2001), Детальна інформація

Про першочергові заходи щодо виконання в 2001-2005 роках Комплексної програми соціально-економічного розвитку Великої Ялти як курорту загальнодержавного значення (18.09.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 43
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 28.7
Скачувань: 599
1206 Про першочергові заходи щодо виконання в 2001-2005 роках Комплексної програми соціально-економічного розвитку Великої Ялти як курорту загальнодержавного значення (18.09.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 18 вересня 2001 р. N 1206

Київ

Про першочергові заходи щодо виконання

в 2001-2005 роках Комплексної програми

соціально-економічного розвитку Великої Ялти

як курорту загальнодержавного значення

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити першочергові заходи щодо виконання в 2001-2005 роках Комплексної програми соціально-економічного розвитку Великої Ялти як курорту загальнодержавного значення, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 5 січня 1998 р. N 9 ( 9-98-п ) (далі - Комплексна програма), що додаються.

2. Міністерству економіки та з питань європейської інтеграції, Міністерству фінансів, іншим центральним органам виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим разом з Ялтинською міською радою під час розроблення проектів Державного бюджету України, бюджету Автономної Республіки Крим, бюджету м. Ялти, а також відповідних програм економічного і соціального розвитку передбачати фінансування першочергових заходів щодо виконання в 2001-2005 роках Комплексної програми.

Взяти до відома, що Ялтинською міською радою проводиться робота з метою залучення коштів суб'єктів підприємницької діяльності та інших джерел для фінансування зазначених заходів.

3. Раді міністрів Автономної Республіки Крим, Державному комітетові будівництва, архітектури та житлової політики разом з Ялтинською міською радою забезпечити коригування протягом 2001 і 2002 років генерального плану Великої Ялти та затвердження в установленому порядку правил забудови цієї території з урахуванням світових стандартів санаторно-курортного і туристського обслуговування.

4. Раді міністрів Автономної Республіки Крим, міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади разом з Ялтинською міською радою вжити додаткових заходів, спрямованих на залучення вітчизняних та іноземних інвесторів до реалізації найважливіших інвестиційних проектів у м. Ялті.

5. Міністерствам, іншим заінтересованим центральним органам виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим починаючи з 2002 року інформувати в березні Міністерство економіки та з питань європейської інтеграції про хід реалізації першочергових заходів щодо виконання в 2001-2005 роках Комплексної програми.

Міністерству економіки та з питань європейської інтеграції, іншим заінтересованим центральним органам виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим разом з Ялтинською міською радою узагальнити підсумки виконання цих заходів та подати Кабінетові Міністрів України пропозиції щодо забезпечення виконання Комплексної програми у 2006-2010 роках.

6. Розділ "Джерела та обсяги фінансування" та таблиці 1, 2 і З Комплексної програми соціально-економічного розвитку Великої Ялти як курорту загальнодержавного значення, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 5 січня 1998 р. N 9 ( 9-98-п ), виключити.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 39

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 18 вересня 2001 р. N 1206

ПЕРШОЧЕРГОВІ ЗАХОДИ

щодо виконання в 2001-2005 роках Комплексної програми

соціально-економічного розвитку Великої Ялти як курорту

загальнодержавного значення

(млн. гривень)

------------------------------------------------------------------------------------- Заходи щодо виконання|Термін|Розрахун-| Прогнозні джерела фінансування Комплексної програми |вико- |кова |----------------------------------------------

|нання,|вартість |дер- |бюджет |бюджет |кошти |вітчиз- |інші

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes