Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 15 березня 1999 р. N 377 (26.09.2001), Детальна інформація

Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 15 березня 1999 р. N 377 (26.09.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 7
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 10.4
Скачувань: 826
доповнити Порядок пунктами 5 і 6 такого змісту:

"5. Надбавка за почесне звання "заслужений" встановлюється журналістам керівниками державних і комунальних засобів масової інформації, якщо характер їх діяльності відповідає профілю почесного звання.

6. Надбавки за інтенсивність праці, високі творчі досягнення, за почесне звання "заслужений" керівнику державного або комунального засобу масової інформації встановлюються за рішенням керівника секретаріату (апарату) органу державної влади або органу місцевого самоврядування, який є засновником (співзасновником) засобу масової інформації".

3. Перелік посад журналістів державних і комунальних засобів масової інформації, які прирівнюються до посад керівних працівників, спеціалістів апарату відповідного органу державної влади та органу місцевого самоврядування, затверджений зазначеною постановою, викласти у редакції, що додається.

4. Пункт 3 Порядку обчислення стажу роботи для встановлення щомісячної надбавки за вислугу років і призначення пенсій журналістам державних і комунальних засобів масової інформації та державних інформаційних агентств, затвердженого зазначеною постановою, викласти у такій редакції:

"3. Документами для визначення стажу роботи журналіста є трудова книжка та інші документи, які відповідно до законодавства підтверджують стаж роботи.

Якщо засновника (співзасновника) засобу масової інформації неможливо визначити за записами у трудовій книжці чи печаткою, що засвідчує ці записи, підставою для його визначення є довідка таких органів виконавчої влади та телерадіокомпаній:

Держкомінформу (правонаступника відповідних центральних органів виконавчої влади) - стосовно засновника (співзасновника) друкованого засобу масової інформації із загальнодержавною, регіональною (дві або більше областей) та/або зарубіжною сферою розповсюдження, інформаційних агентств як суб'єктів інформаційної діяльності, стосовно засновника (співзасновника) загальнодержавних, регіональних та обласних телерадіомовних організацій, який є (був) органом державної влади, а також стосовно засновника (співзасновника) комунального аудіовізуального засобу масової інформації з 1 серпня 1990 р. до 15 грудня 1994 року;

Республіканського комітету по інформації Автономної Республіки Крим, управління у справах преси та інформації обласної, Севастопольської міської державних адміністрацій і управління преси та інформації Київської міської державної адміністрації - стосовно засновника (співзасновника) друкованого засобу масової інформації місцевої сфери розповсюдження;

Державної телерадіокомпанії "Крим", обласної, регіональної Київської та Севастопольської державних телерадіокомпаній - стосовно засновника місцевої телерадіоорганізації (за період з 3 січня 1995 року);

Національної ради з питань телебачення і радіомовлення - стосовно засновника (співзасновника) комунального аудіовізуального засобу масової інформації з 15 грудня 1994 року".

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 15 березня 1999 р. N 377 ( 377-99-п )

(в редакції постанови Кабінету Міністрів України

від 26 вересня 2001 р. N 1221)

ПЕРЕЛІК

посад журналістів державних і комунальних

засобів масової інформації, які прирівнюються до

посад керівних працівників, спеціалістів секретаріату

(апарату) відповідного органу державної влади

або органу місцевого самоврядування

------------------------------------------------------------------

| Посада керівного працівника,

Посада журналіста | спеціаліста секретаріату (апарату)

|відповідного органу державної влади

|або органу місцевого самоврядування

------------------------------------------------------------------

Друковані засоби масової інформації, засновниками

(співзасновниками) яких є Верховна Рада України,

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes