Про затвердження Порядку відрахування до спеціальних фондів місцевих бюджетів 10 відсотків вартості питної води, яка подається через системи централізованого постачання, Детальна інформація

Про затвердження Порядку відрахування до спеціальних фондів місцевих бюджетів 10 відсотків вартості питної води, яка подається через системи централізованого постачання
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 5.8
Скачувань: 660
1282 Про затвердження Порядку відрахування до спеціальних фондів місцевих бюджетів 10 відсотків вартості питної води, яка подається через системи централізованого постачання з відхиленням від вимог стандартів (28.09.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 28 вересня 2001 р. N 1282

Київ

Про затвердження Порядку відрахування до спеціальних

фондів місцевих бюджетів 10 відсотків вартості

питної води, яка подається через системи

централізованого постачання з відхиленням

від вимог стандартів

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити Порядок відрахування до спеціальних фондів місцевих бюджетів 10 відсотків вартості питної води, яка подається через системи централізованого постачання з відхиленням від вимог стандартів (додається).

2. Ця постанова набирає чинності з 1 січня 2002 року.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 21

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 28 вересня 2001 р. N 1282

ПОРЯДОК

відрахування до спеціального фонду місцевих бюджетів

10 відсотків вартості питної води, яка подається

через системи централізованого постачання з відхиленням

від вимог стандартів

1. Цей Порядок, розроблений відповідно до пункту 7 статті 8 Декрету Кабінету Міністрів України від 8 квітня 1993 р. N 30-93 ( 30-93 ) "Про державний нагляд за додержанням стандартів, норм і правил та відповідальність за їх порушення", із зміною, внесеною Законом України від 24 травня 2001 р. N 2439-III ( 2439-14 ), установлює механізм проведення відрахувань до спеціального фонду місцевих бюджетів коштів у разі подачі через системи централізованого постачання питної води з відхиленням від вимог стандартів.

2. Дія цього Порядку поширюється на всі суб'єкти підприємницької діяльності незалежно від організаційно-правової форми і форми власності, які провадять свою діяльність у сфері централізованої подачі питної води.

3. Суб'єкти підприємницької діяльності, які одержали у Держстандарті в установленому порядку тимчасовий дозвіл на централізовану подачу питної води з відхиленням від вимог стандартів щодо її якості, відраховують 10 відсотків вартості реалізованої питної води (без урахування податку на додану вартість) до спеціальних фондів місцевих бюджетів протягом усього періоду її відпуску.

4. Перерахування коштів до спеціального фонду відповідних місцевих бюджетів здійснюється щокварталу не пізніше 15 числа місяця, що настає за звітним.

B*



4

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes