Засоби догляду за новонародженими (використання одноразових підгузників при догляді за новонародженими та дітьми раннього віку), Детальна інформація

Засоби догляду за новонародженими (використання одноразових підгузників при догляді за новонародженими та дітьми раннього віку)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Медицина, БЖД
Автор: Олексій
Розмір: 12.8
Скачувань: 948
Окрема думка: західні психіатри, фізіологи та вчені компанії “Procter & Gemble” вважають, що оптимальним віком для навчання “туалетним” звичкам є 12-18 місяців.

1983 року незалежний японський психолог Т.Mochizuki провів дослідження, щоб визначити тривалість періоду, коли дитина потребує одноразові підгузники. Одна група дітей користувалась звичайними бавовняними підгузниками, а інша – одноразовими. Крім того, подібне порівняння проводилось за участю близнюків. Період користування підгузниками виявився однаковим для обох груп і складав у середньому 27 місяців (на 6 місяців більше, ніж 20 років тому). Не було різниці і у близнюків. Тому не можна вважати, що відчуття сухості в одноразових підгузниках може подовжити період використання підгузників.

Як показав інший японський психолог Е.Takahashi, єдиний фактор, що має відношення до тривалого використання підгузників – це вік, коли починається цілеспрямоване привчання до горщика. Значний відсоток дітей, яких привчили до горщика в 12-17 місяців, більше не потребував підгузників на 30 місяців. Серед дітей, яких почали привчати проситись на горщик у віці 24 місяців, кількість тих, що не потребували підгузники до 30 місяця, була незначна.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes