Захворювання системи кровотворення і крові, Детальна інформація

Захворювання системи кровотворення і крові
Тип документу: Реферат
Сторінок: 7
Предмет: Анатомія
Автор:
Розмір: 16.1
Скачувань: 2012
III. Підтримуюча терапія - найбільш тривала фаза лікування, її мета: зберігати ремісію, проводити додаткові курси реіндукції. Курс лікування триває 24 місяці. Застосовують меркаптопурин щоденно і метотренсат 1 раз в тиждень.

Відміна протилейкозної терапії проводиться пацієнтам, які знаходяться в ремісії весь курс підтримуючої терапії. Результат лікування - тривала повна клініко-лабораторна і кістково-мозкова ремісія.

У 30-40% пацієнтів виникають рецидиви у кістковому мозку, В ЦНС, в яєчках.

Прогноз. Можливість вилікування залежить від специфічних факторів ризику, які виявляються під час першого звертання до лікаря. Дві найбільш важливі прогностичні ознаки включають кількість лейкоцитів і вік. Якщо кількість лейкоцитів в периферичної крові менша 50 000/мкл (мл3), то можливість вилікування більша ніж, якщо кількість лейкоцитів більша 50000/мкл. Найбільша можливість на вилікування у дітей у віці від 2 до 9 років, ніж у більш старших або молодших дітей. Мають значення чинники: стать, початковий рівень бластних клітин, розмір лімфобластів, печінки і селезінки, хромосомні порушення клітин, імунофенотип клітин.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes