Значення фітотерапії в лікуванні захворювань органів шлунково-кишкового тракту у дітей, Детальна інформація

Значення фітотерапії в лікуванні захворювань органів шлунково-кишкового тракту у дітей
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Медицина, БЖД
Автор: Олексій
Розмір: 9.1
Скачувань: 996
20 Федірко Н.П.

+ - 26 дн

21 Віріновська Х.В.

- + 21 дн

22 Іванська І. Й.

- + 20 дн

23 Слободян О. І.

. + 21 дн

24 Грінка С.М.

- + 18 дн

25 Худик М.В. ДЖВШ - + 19 дн

26 Лисюк А. А.

- + 17 дн

27 Шепетюк І.П.

+ - 22 дн

28 Гунько А.П.

- + 20 дн



За даними цієї таблиці, ми можемо сказати, що діти, які окрім звичайного лікування даної хвороби, вживали фіточай, то їх стан покращився значно швидше, ніж у дітей, що не вживали його.

Отже, з цього можна зробити наступні висновки :

1. У дітей з гострим гастритом, що вживали фіточай швидше припинялись болі у животі, блювання, нудота, покращився апетит, ніж у дітей, що не вживали фіточай.

2. У дітей з хронічним гастритом з підвищеною кислотністю, що вживали фіточай швидше припинився біль у животі, відрижка кислим, покращився апетит, випорожнення стали стійкими.

3. У дітей з хронічним гастритом з пониженою кислотністю, що вживали фіточай швидше припинився біль, нудота, покращилося самопочуття, покращився апетит.

4. У дітей з дискінезією жовчновивідних шляхів, що вживали фіточай швидше припинився біль у правому підребер'ї, розрідження жовчі, що забезпечує покращення її відтоку.

Отже, ми можемо сказати, що фітотерапія відіграє важливе значення у лікуванні захворювань органів шлунково-кишкового тракту.

Тому що у дітей в комплекс лікування яких входили фіточаї стан покращувався на 2-3 дні швидше, виписувались додому через 17-21 день.

Відповідно які не отримували фіточай - 22-27 днів.

При контрольному обстеженні стан після виписки був задовільний.

Тож застосування фітотерапії в комплексі з традиційною медициною пришвидшує покращення стану хворих і забезпечує добре самопочуття після одуження.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes