Як кинути палити?, Детальна інформація

Як кинути палити?
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Медицина, БЖД
Автор: Олексій
Розмір: 9.9
Скачувань: 1126
Я налаштовуюсь на енергійне здорове молоде життя і зараз, і через десять років, і через тридцять років, і через п'ятдесят років. Я налаштовуюсь на постійне нарощування вольових зусиль у боротьбі за здоровий спосіб життя і цим постійно збільшую запас надійності, міцності безцигаркового способу життя. Я стаю сильнішим за всі протидіючі сили, що руйнують мою настанову на здоровий спосіб життя. Я постійно зміцнюю свою настанову на життя без цигарок і ніякі шкідливі впливи не зруйнують моєї настанови на тверезий спосіб життя.

Я відчуваю, як здоровішаю-міцнішаю, і це сповнює все моє єство радістю життя. У мене попереду довголітнє радісне молоде життя, і це сповнює мене тріумфальною силою молодості. Негаснучий веселий вогник завжди горить у моїх очах, сонячна радість життя завжди світиться у моїх очах. У всьому клекотить величезна енергія, всі внутрішні органи працюють енергійно весело, з молодецьким завзяттям працюють усі внутрішні органи. Моя хода весела, весела-швидка, іду – птахом на крилах лечу, яскраво відчуваю своє молодече завзяття.

Наперекір усім труднощам я непохитно зберігаю прекрасне самопочуття і веселий життєрадісний настрій. З кожним днем я стаю веселішим, життєрадіснішим. На моєму обличчі завжди усмішка, у мені завжди цвіте, цвіте весна і сонячна радість життя наповнює душу й тіло. У моїх очах завжди горить незгасний веселий вогник, непоборна сталева воля світиться в моїх очах.

Я – людина смілива, твердо впевнена в собі, я все смію, все можу і нічого не боюсь. Я можу вести здоровий спосіб життя наперекір усім протидіючим силам. Я почуваю себе незмірне сильнішим за всі шкідливі впливи. Усе моє життя наповнюється радістю постійних перемог над усіма перешкодами Я з кожним днем стаю щасливішим”.

ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА:

1. Генкова Л.Л., Славков Н.Б. Почему это опасно.– М.: Просвещение, 1989.

2. Пархотик И.И. Как сохранить здоровье.– К.: Наукова думка, 1981.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes