Обробка рук, хірургічних рукавичок у ході операції, підготовка інструментів до операції, етапи передстерилізаційної очистки медичних виробів, режим дезінфекції різних об’єктів в хірургічних відділах, Детальна інформація

Обробка рук, хірургічних рукавичок у ході операції, підготовка інструментів до операції, етапи передстерилізаційної очистки медичних виробів, режим дезінфекції різних об’єктів в хірургічних відділах
Тип документу: Реферат
Сторінок: 18
Предмет: Медицина, БЖД
Автор: Олексій
Розмір: 27.5
Скачувань: 986
Дезоксон-1 з 0,5% миючого засобу

Сульфохлоратин

Дихлор-1

Хлордезин 1

0,75

3

0,2

(по надоцтовій кислоті)

0,1

(по надоцтовій кислоті)

0,2

2

0,5

2-кратне протирання

23. Прибиральний матеріал Хлорамин Б

Сульфохлоратин

Дихлор-1

Хлордезин 1

0,2

2

1 60

60

60

60 Занурюються в розчин, потім промивають і сушать.



Препарати для зниження мікробного забруднення повітря в приміщенні малого об’єма.

Повітреочистителі пересувні рециркуляційні (ВОПР-0,9 і ВОПР-1,5) призначені для очистки повітря і пилі і зниження мікробного забруднення в операційних, перев’язочних, палатах і т.д.

Повітреочистителі забезпечують швидку і високоефективну очистку повітря. Запиленість і бактеріальне забрудненість протягом перших 15 хв. неперервної роботи знижується в 7-10 раз.

Робота повітряочистителів заснована на неприливній циркуляції повітря через фільтр із ультра тонких волокон. Працюють в режимі як повної циркуляції, так і набором повітря із сусідніх приміщень або вулиці.

Повітреочистителі використовують для очистки повітря під час роботи вони не визивають не приємних відчуттів і не викликають поганого впливу на присутніх. Надійні і прості в експлуатації і не потребують кваліфікаційного обслуговування.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes