Введення і редагування тексту, Детальна інформація

Введення і редагування тексту
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: Олексій
Розмір: 8.1
Скачувань: 1960
Кількість версій документа визначається користувачем. Доступ до будь-якої з них виконується за допомогою Файл — Версии.

З метою економії ємності пам`яті та скорочення часу оброблення файлів- документів рекомендується вилучати версії, що стали непотрібними.

Відкривання файлів.

Відкривання будь-якого раніше збереженого файла-документа виконується за командою Файл — Открыть, яка активізує діалогове вікно «Открытие документа» де вибирається робоча папка з потрібними документом.

Якщо в списку «Тип файлов» установлено параметр «Документы Word», то у відповідному списку відображаються імена всіх файлів. Тоді досить вибрати з нього ім`я потрібного файла і клацнути лівою клавішею миші на кнопці «Открыть». Після цього документ буде завантажено в оперативну пам`ять і на екрані монітора з`явиться його перша сторінка. Імена файлів із будь-яким розширенням можна вивести на екран за допомогою параметра «Все файлы» зі списку «Тип файлов».

У діалоговому вікні «Открытие документа» можна вибрати і відкрити кілька файлів одночасно, клацнувши лівою клавішею миші на їхніх іменах при натисканні клавіші Ctrl.

Імена останніх файлів, з якими ви вже працювали раніше, відображаються в нижній частині меню Файл. Для відкривання будь-якого з них досить клацнути лівою клавішею миші на його імені. Будь-який з відкритих файлів-документів можна також вибрати у меню Окно.

Використана література:

Бакаревич Ю.Б., Пушкіна Н. Microsoft word/

Інформатика. Базовий курс. Ред. С.В. Симоновича.

Коцюбинський А.О. Современний самоучитель профессиональной роботы на комп`ютере.

Практичный курс інформатики за ред. Мадзігона В.М.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes