Транкінгові системи зв'язку, Детальна інформація

Транкінгові системи зв'язку
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: Олексій
Розмір: 12.9
Скачувань: 976
Усі системи, що використовують відкритий протокол LTRt по визначенню забезпечують роботу звичайних LTRt радіостанцій будь-якого виготовлювача, а їхня відмінність між собою полягає в основному методами об'єднання базових станцій у многозонових системах, загальним керуванням системами, методами пошуку і реєстрації абонентів у зонах і варіантами зв'язку з мережами загального користування.

Системи на базі протоколу LTRt + SMRlink, у порівнянні із системами на базі протоколу MPT-1327 забезпечують:

Можливість побудови мультипротокольних систем, що дозволяють будь-якої базової станції в багатозоновій системі забезпечувати зв'язком з радіостанциями стандарту LTRt, ARCnet, а так само зі звичайними не транкінговими радіостанциями. Це дозволяє абонентам, що мають радіостанції різних протоколів, що працюють у різних діапазонах частот зв'язується між собою, начебто вони працюють в одній системі з єдиним протоколом.

Можливість побудови мультичастотних систем, коли частина каналів працює в одному частотному діапазоні (наприклад, 800 Мгц), інша частина в другому (900 Мгц, 400 Мгц, 300 Мги, 147-174 Мгц) і т.д. Можлива так само організація зв'язку з радіостанциями КВ діапазону (3-30 Мгц) при установки додаткового устаткування.

Для зв'язку з телефонною мережею загального користування

абонент системи може по своєму бажанню вийти в

будь-яку зону і відповідно на будь-яку зонову АТС,

використовуючи тільки міжзонові лінії зв'язку.

Транкінгові системи стандарту MPT-1327 – і багатозонові призначені для організації оперативного і радіотелефонного зв'язку в містах і населених пунктах з можливістю практично необмеженого нарощування кількості абонентів і охоплюваної території.

Використана література:

Дещо про транкінгові системи. – К., 2000.

Новое в технике. – М., 2001.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes